Νικολαντωνάκης: Η ομάδα έχει τις προοπτικές να πετύχει την άνοδο

Δάφνη | 2 Φεβρουαρίου 2017, 21:32

Ένας από τους παίκτες-κλειδιά στη φετινή πορεία της Δάφνης στο πρωτάθλημα είναι ο Κώστας Νικολαντωνάκης που έχει βοηθήσει την ομάδα του Εμπρόσνερου με σημαντικά γκολ στην επιθετική γραμμή.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει… άμεση σχέση με τον Εμπρόσνερο, όχι μόνο λόγω της ομάδας , αλλά και της γυναίκας του που είναι ο τόπος καταγωγής της. Ο ίδιος έχει εμπειρία πρωταθλητισμού από την παρουσία του στην ομάδα του Απόλλωνα, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Β’ κατηγορία τη περίοδο 2014-2015.

Ο Νικολαντωνάκης με αφορμή το νικητήριο γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι με το Χάλη την Κυριακή (29/1), μίλησε στο athlitiko για την παρουσία του στην ομάδα της Δάφνης τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ… έσταξε μέλι και για τον προπονητή του Σταύρο Καλαϊτζιδάκη για το φετινό πρόσωπο της ομάδας του.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

Που οφείλεις το εξαιρετικό πρόσωπο που βγάζει η ομάδα σου στο φετινό πρωτάθλημα;

Η πορεία της ομάδας τη φετινή περίοδο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο πείσμα των παιδιών στο να καταφέρουμε να ξαναφέρουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία γιατί έχει να ανέβει αρκετά χρόνια, όπου ήταν στο παρελθόν.

dafnh omadiki

Έχεις πολύ σημαντική παρουσία από την περυσινή περίοδο, ενώ φέτος η χρονιά εξελίσσεται ακόμα καλύτερα που έχεις βοηθήσει τη Δάφνη με αρκετά γκολ, ένα εξ αυτών το νικητήριο με το Χάλη.

Όσο για τη δική μου πορεία, όπως ο κάθε ποδοσφαιριστής δίνει το 100% των δυνατοτήτων στην ομάδα του για να πραγματοποιήσει τους στόχους της , έτσι και εγώ δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα της Δάφνης για να πετύχουμε .

Έχετε ένα προπονητή που είναι σημαντικό κεφάλαιο για το κρητικό ποδόσφαιρο. Πόσο σημαντικό είναι αυτό στην πορεία σας;

Καταρχήν η ομάδα έχει ένα εξαιρετικό συμβούλιο που προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην λείψει τίποτα από κανένα, πράγμα που το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό κιόλας. Δεύτερον έχει ένα πάρα πολύ καλό προπονητή που προσπαθεί και εκείνος από τη δική του πλευρά να μας κάνει ακόμα καλύτερους με το δικό του τρόπο και τις γνώσεις του που έχει τόσα χρόνια στα γήπεδα και ως προπονητής, αλλά και ως παίκτης.

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος που αναμένεται συναρπαστική κυρίως για τη «μάχη» της 2ης θέσης. Θεωρείς ότι μπορεί η ομάδα σου να «κόψει» το νήμα;

Η ομάδα πρέπει να πετύχει αυτή την άνοδο γιατί έχει όλες τις προοπτικές για να κρατηθεί αντάξια στην Α’ κατηγορία, λόγω και του πολύ καλού συνόλου ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν σε αυτή την ιστορική άνοδο

Επιμέλεια: Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad