Νικήτρια στο ντέρμπι των Νεροκούρου η Δάφνη

Φωστήρας Δάφνη | 2 Απριλίου 2017, 20:27

Μετά τις δύο σερί ήττες από Τιτάν και Γρανίτη, η Δάφνη... σήκωσε κεφάλι και πήρε μεγάλο διπλό μέσα στα Νεροκούρου με τον Φωστήρα (3-2), στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής στην Β' κατηγορία.

Μία νίκη που την φέρνει ξανά σε απόσταση τριών βαθμών από την 2η θέση που βρίσκεται η ΕΘΚ και δύο από τον σύλλογο των Αγ. Σαράντα.

Σκόρερ του πρώτου τέρματος της Δάφνης, που συνεχίζει χωρίς τον Σταύρο Καλαϊτζιδάκη στην τεχνική ηγεσία, ήταν ο Μυριδάκης με ατομική προσπάθεια στο 13′, ενώ το 0-2 έγινε στο 34′ με τον Κλάδο στο 31′.

Ο Φωστήρας βρήκε την δική του απάντηση στο β’ μέρος και μείωσε αρχικά με τον Μαλαμαδάκη στο 60′, έκανε τελικά και το 2-2 δέκα λεπτά αργότερα με το γκολ που πέτυχε ο Περράκης.

Ωστόσο, η Δάφνη ήταν η ομάδα που είχε την τελευταία λέξη στο παιχνίδι και με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσενακάλ στο 75′ πήρε την νίκη με 3-2 μέσα στα Νεροκούρου. Το πέναλτι κέρδισε ο Μυριδάκης, ενώ αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Τσενακάλ στο πρωτάθλημα.

Φωστήρας (Παναγιώτης Παλαθούρας): Τερεζάκης, Μαλαμαδάκης, Ματζοράκης (89′ Βασαδάκης), Ποντικάκης, Παπακαστρήσιος, Μήτρου, Περράκης, Παλαθούρας, Σταθάκης, Αμαξόπουλος

Δάφνη (Θεμιστοκλής Νικολακάκης): Γουνάκης, Σταματάκης, Τσενακάλ, Κουγεντάκης, Κλάδος (40′ λ.τρ. Γιανναράκης), Μανταδάκης, Μυριδάκης, Μαρινάκης, Μπουντακόπουλος (71′ Ι. Κοκολάκης), Σκουμπάκης (89′ Μ. Κοκολάκης)

Estrella

Papantonakis Cards

Rabona ad