Ο τελικός διεξήχθη υπό την παρουσία πλήθους κόσμου, που γέμισε ασφυκτικά τις εξέδρες των εγκαταστάσεων του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων έχοντας την ευκαιρία ν’ απολαύσει πραγματικά θέαμα υψηλού επιπέδου από δύο αθλητές που για περίπου δύο ώρες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους δοκιμάζοντας τους εαυτούς τους.
Καπόγιαννης.
Στεργίου.
Όπως αποδείχτηκε, ο αθλητής του Ηράκλειο Ο.Α.& Α. είχε κρατήσει περισσότερες δυνάμεις σε σχέση με τον αντίπαλό του από τους ημιτελικούς και παρουσιάστηκε πιο φρέσκος, με αποτέλεσμα να φτάσει ουσιαστικά σε μια άνετη νίκη. Στο 2ο σετ, ο Στεργίου προσπάθησε να γυρίσει την κατάσταση, παίρνοντας τρία game, αλλά ο Καπόγιαννης έχοντας αυτοπεποίθηση από το εντυπωσιακό για τελικό και ειδικότερα με έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου όπως ο Στεργίου, 6-0 του πρώτου σετ, κατάφερε να κρατήσει τον έλεγχο και τελικά να φτάσει στη νίκη με 6-3.
Πάντως, ο τελευταίος πόντος πέρασε από… σαράντα κύματα, με τους δύο αντιπάλους να είχαν την ευκαιρία να “καθαρίσουν” το game και ειδικότερα τον Στεργίου να μειώσει σε 5-4, αλλά όσες του παρουσιάστηκαν, δεν τις αξιοποίησε, με αποτέλεσμα, ο Καπόγιαννης να φτάσει στο 2-0.
Στο τέλος του ματς οι δύο τενίστες χειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο, ενώ πολύ υψηλό ήταν το επίπεδο μεταξύ τους, με τους δύο τους ν’ αγκαλιάζονται και να αλληλοσυγχαίρονται.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις, με τον πρώτο νικητή να παρέλαβε το Κύπελλο από τον Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα, ενώ ακολούθησε η βράβευση του δεύτερου νικητή, με το Κύπελλο να παραδόθηκε από την εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, κα Κατερίνα Ζομπανάκη.
Οι δύο νικητές, με τον Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα και την εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, κα Κατερίνα Ζομπανάκη.
Καπόγιαννης και Στεργίου με τον πρόεδρο του ΟΑΧ, Τάσο Δημολίτσα.
Μαζί με τον Θωμά Ναούμ που ήταν ο μεγάλος χορηγός του τουρνουά.
Οι δύο παίκτες στη συνέχεια δέχτηκαν τα θερμά συγχαρητήρια από πάρα πολύ κόσμο, ενώ ειδικότερα οι μικρότεροι έσπευσαν για αυτόγραφα και φωτογραφίες μαζί τους.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΕΛΙΚΟ
