Νικητής στο ΟΠΕΝ ο Χάρης Καπόγιαννης! (photos)

Τένις | 19 Μαρτίου 2016, 16:57

Ο Χάρης Καπόγιαννης είναι ο μεγάλος νικητής του ΟΠΕΝ τουρνουά, καθώς σε έναν πολύ όμορφο τελικό κατάφερε να επιβληθεί με 2-0 σετ του Γιάννη Στεργίου φτάνοντας έτσι στην κατάκτηση του τροπαίου και κερδίζοντας παράλληλα το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ.

Ο τελικός διεξήχθη υπό την παρουσία πλήθους κόσμου, που γέμισε ασφυκτικά τις εξέδρες των εγκαταστάσεων του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων έχοντας την ευκαιρία ν’ απολαύσει πραγματικά θέαμα υψηλού επιπέδου από δύο αθλητές που για περίπου δύο ώρες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους δοκιμάζοντας τους εαυτούς τους.

Kapogiannis3

Καπόγιαννης.

Stergiou9

Στεργίου.

Όπως αποδείχτηκε, ο αθλητής του Ηράκλειο Ο.Α.& Α. είχε κρατήσει περισσότερες δυνάμεις σε σχέση με τον αντίπαλό του από τους ημιτελικούς και παρουσιάστηκε πιο φρέσκος, με αποτέλεσμα να φτάσει ουσιαστικά σε μια άνετη νίκη. Στο 2ο σετ, ο Στεργίου προσπάθησε να γυρίσει την κατάσταση, παίρνοντας τρία game, αλλά ο Καπόγιαννης έχοντας αυτοπεποίθηση από το εντυπωσιακό για τελικό και ειδικότερα με έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου όπως ο Στεργίου, 6-0 του πρώτου σετ, κατάφερε να κρατήσει τον έλεγχο και τελικά να φτάσει στη νίκη με 6-3.

Kapogiannis6

Stergiou10

Πάντως, ο τελευταίος πόντος πέρασε από… σαράντα κύματα, με τους δύο αντιπάλους να είχαν την ευκαιρία να “καθαρίσουν” το game και ειδικότερα τον Στεργίου να μειώσει σε 5-4, αλλά όσες του παρουσιάστηκαν, δεν τις αξιοποίησε, με αποτέλεσμα, ο Καπόγιαννης να φτάσει στο 2-0.

Stergiou5

Kapogiannis

Στο τέλος του ματς οι δύο τενίστες χειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο, ενώ πολύ υψηλό ήταν το επίπεδο μεταξύ τους, με τους δύο τους ν’ αγκαλιάζονται και να αλληλοσυγχαίρονται.

Kapogiannis Stergiou

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις, με τον πρώτο νικητή να παρέλαβε το Κύπελλο από τον Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα, ενώ ακολούθησε η βράβευση του δεύτερου νικητή, με το Κύπελλο να παραδόθηκε από την εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, κα Κατερίνα Ζομπανάκη.

Vamvoukas Kapogiannis Stergiou Zompanaki

Οι δύο νικητές, με τον Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα και την εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, κα Κατερίνα Ζομπανάκη.

Kapogiannis Dimolitsas Stergiou

Καπόγιαννης και Στεργίου με τον πρόεδρο του ΟΑΧ, Τάσο Δημολίτσα.

Kapogiannis Naoum Stergiou

Μαζί με τον Θωμά Ναούμ που ήταν ο μεγάλος χορηγός του τουρνουά.

Οι δύο παίκτες στη συνέχεια δέχτηκαν τα θερμά συγχαρητήρια από πάρα πολύ κόσμο, ενώ ειδικότερα οι μικρότεροι έσπευσαν για αυτόγραφα και φωτογραφίες μαζί τους.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΕΛΙΚΟ

IMG 2241

IMG 2261

IMG 2264

IMG 2266

IMG 2317

IMG 2318

IMG 2319

IMG 2324

IMG 2333

IMG 2353

IMG 2384

Kapogiannis1

Kapogiannis2

Kapogiannis4

Stergiou1

Stergiou2

Stergiou3

Kapogiannis9

Kapogiannis10

Stergiou7

Stergiou12

 

JoyMachine

Rabona ad