Νικητής ο Ηρακλής στο “γειτονικό” ντέρμπι

Ικαρος Μουρνιών Ηρακλής Νεροκούρου | 2 Δεκεμβρίου 2017, 19:37

Σε εξαιρετική κατάσταση απέδειξε ότι βρίσκεται σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Ηρακλής Νεροκούρου που πήρε με εμφατικό τρόπο το "γειτονικό" ντέρμπι με τον Ίκαρο (1-4) ως τυπικά φιλοξενούμενος, με χατ τρικ μάλιστα του Νίκου Πατελάκη.

Η ομάδα του Σπύρου Γαλάνη άνοιξε το σκορ στο 15′ με τον Πατελάκη, για να γίνει το 0-2 με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 30′. Λίγο μετά την έναρξη του β’ μέρους, ο Πατελάκης “χτύπησε” για τρίτη φορά και τελείωσε ουσιαστικά την αναμέτρηση στο 50′ (0-3).

Στο 60′ ο Νταγκουνάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 για τον Ηρακλή, για να μειώσει ο Ίκαρος στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Βογιατζή, σε 1-4. Να σημειωθεί πως ντεμπούτο στον πάγκο του Ικάρου έκανε ο Σταμάτης Φλεμετάκης.

Ίκαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Τσαρδακάς, Κουκλάκης, Μπομπολάκης (80′ λ.τρ. Κρασάκης), Πολυτίδης, Χαϊντούτης, Κατσιμπουρνάς, Στεργίου, Πατσαρίκας (65′ Λαφαζάνης), Πετράκης, Ζυμβραγάκης (75′ Βογιατζής)

Ηρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης, Μερόλι (70′ Αυγέρος), Κοντόπουλος (75′ Κακάρας), Καράκης, Μερκάϊ, Λ. Αγγελάκης, Τσιριβάκος (60’Μυκωνιάτης), Γιαννακούρος, Σταθάκης, Πατελάκης (65′ Αγγέλου), Νταγκουνάκης

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad