Νικητής ο Αστέρας Χαλ. στο ντέρμπι ουραγών

Σφακιά Αστέρας Χαλέπας | 30 Απριλίου 2017, 20:24

Στο ντέρμπι ουραγών που ολοκλήρωσε την 26η αγωνιστική για τη Β’ ΕΠΣΧ, ο Αστέρας Χαλέπας έφυγε νικητής από την έδρα των Σφακίων κερδίζοντας με σκορ 3-1.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Με πρωταγωνιστή τον Στέλιο Μαυριγιαννάκη πέρασε από τα Σφακιά ο Αστέρας, με τον χαρισματικό ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων να σκοράρει στο 5’ και στο 19’. Οι γηπεδούχοι ενδιάμεσα είχαν ισοφαρίσει (10’) με τον Δεληγιαννάκη, για να κλείσει το σκορ στο 75’ ο Χανταμπάκης από “ασίστ” του Στ. Μαυριγιαννάκη.

Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια με Αποστολίδη (20’) και Στ. Μαυριγιαννάκη (70’).

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Ι. Χομπιτάκης, Δεληγιαννάκης, Ν. Σφηνιάς, Ι. του Μ. Τζωρτζάκης, Συγγελάκης, Μ. Σφηνιάς (30’ λ.τρ. Κυριακάκης), Δουρουντούς (75’ Μ. Βούρβαχης), Λ. Χομπιτάκης, Ιωσ. Τζωρτζάκης, Μπούχλης.

Αστέρας Χαλέπας (Κώστας Κολοκοτρώνης): Χατζής, Λαγός, Θεοδωρίδης, Αποστολίδης (50’ Παπουτσής), Κυπραίος, Κουρουτζίδης, Λαμάι (70’ Μάντρο), Ζαλιασβίλι, Στ. Μαυριγιαννάκης, Χανταμπάκης, Γερομιχαλός (50’ Ζαραφείδης).

Ετσι, το παιχνίδι αυτό έριξε την αυλαία της αγωνιστικής, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας έγινε το Σάββατο. Το πρωί δε της Κυριακής Απτερα και Χάλης έμειναν στο “στείρο” 0-0.

Αναλυτικότερα, η εικόνα της 26ης αγωνιστικής για τη Β’ ΕΠΣΧ έχει ως εξής:

Τιτάν-Γρανίτης 1-5

Αμιλλα-Φωστήρας 2-5

Ιδομενέας-Δάφνη 0-1

ΕΘΚ-ΑΠ Σούδας 2-0

Παγχανιακός-Τάλως 5-1

Απτερα-Χάλης 0-0

Σφακιά-Αστέρας Χαλ. 1-3

Ρεπό: Νέος Ηρακλής

Estrella