Νικητής με το πρόβλημα υγείας του ο Γ. Γιατρουδάκης

Στίβος | 8 Μαρτίου 2023, 21:33

Ξανά στον αγαπημένο του χώρο, που δεν είναι άλλος από το εθνικό στάδιο Χανίων, βρίσκεται ο Γιώργος Γιατρουδάκης. Ο πρόεδρος του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος δείχνει να έχει ξεπεράσει οριστικά το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τους προηγούμενους μήνες.

KTEO Κρήτης

Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Γιατρουδάκης έχει επιστρέψει στο στάδιο δίπλα στους συνεργάτες του προπονητές και όχι μόνο, δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω το πολύ σοβαρό πρόβλημα που κόντεψε να του κοστίσει ακόμη και την ίδια του τη ζωή… Εξάλλου, για τρεις ολόκληρες εβδομάδες βρέθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, δίνοντας στην κυριολεξία μια πραγματική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Γιώργου Γιατρουδάκη είχε γίνει γνωστό τον περασμένο Νοέμβριο, οπότε και νόσησε από ιογενή εγκεφαλίτιδα. Αμέσως νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο ενώ για κάποιο διάστημα κινδύνεψε η αλήθεια είναι πολύ σοβαρά. Αλλωστε το γεγονός ότι για τρεις εβδομάδες νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ σημαίνει πολλά…

Πλέον ο κ. Γιατρουδάκης έχει συνέλθει, έχοντας αφήσει πίσω το σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ όσο περνούν οι μέρες και σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών θα γίνεται ολοένα και καλύτερα.

Από το athlitiko θερμές ευχές στον πρόεδρο του Ελευθερίου Βενιζέλου για ταχεία ανάρρωση.

manolikakis

Rabona ad