Νίκησε τον ΟΦΗ και… βλέπει άνοδο στην Α1 ο ΝΟΧ

Πόλο 18 Μαρτίου 2023, 21:04

Παρούσα στο final 4 για να διεκδικήσει την άνοδο μετά από πολλά χρόνια στην Α1 θα είναι η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Oμίλου Χανίων.

KTEO Κρήτης

Το συγκρότημα του Γιώργου Κατσουλάκη κατάφερε να επιβληθεί το Σάββατο το απόγευμα του ΟΦΗ με σκορ 13-7 σε παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2 που διεξήχθη στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Οπως αποδείχτηκε, ο ΝΟΧ δεν είχε πρόβλημα να φτάσει σε μια άνετη νίκη, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία τις υποχρεώσεις του στο πρώτο στάδιο του πρωταθλήματος αν και απομένει μία μία ακόμα αγωνιστική.

Το παιχνίδι κρίθηκε από νωρίς, με τον ΝΟ Χανίων να εξασφαλίζει διαφορά τεσσάρων τερμάτων στο ημίχρονο (3-7), την οποία διεύρυνε μέχρι το τέλος του αγώνα στα 6 γκολ.

Η Φουράκη με 5 γκολ ήταν η πρώτη σκόρερ, ενώ για τον ΟΦΗ η Παλληκαράκη σημείωσε 4.

Διαιτητές: Δαμιανάκης –Χρονόπουλος
Οκτάλεπτα: 2-4, 1-3, 3-3, 1-3

ΟΦΗ (Κώστας Φιτσανάκης): Πράπα, Κωστόγλου Μ., Κωστόγλου Ραφ., Ασκερίδου, Παλληκαράκη 4, Μανουσάκη, Αποστόλου, Γρηγοριάδη, Κοκκινάκη, Κανάκη 2, Καραβού, Χρυσοβέργη 1, Καλλέργη, Φασουλά, Σαββάκη

ΝΟ Χανίων (Γιώργος Κατσουλάκης): Κυριακοπούλου, Τρουλάκη, Φουράκη 5, Γλυνιαδάκη, Κουνδουράκη Αικ., Σαραβελάκη 1, Μαυρέλου 3, Μαστρωμανώλη, Πλουμή, Μπαλωμενάκη 2, Μανωλιουδάκη Μ., Πενταράκη 1, Παπουδάκη, Ζαχαράκη 1, Περδικάκη.

Rabona ad