Νίκησε τον Κρητικό Αστέρα και συνεχίζει να ελπίζει

Πανακρωτηριακός Κρητικός Αστέρας | 30 Απριλίου 2017, 20:48

Το δικαίωμα να διεκδικήσει τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική, αν και δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτόν, κέρδισε ο Πανακρωτηριακός επικρατώντας στη Μοναχή Ελιά του Κρητικού Αστέρα με 1-0.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Βασιλομιχελάκης στο 70ο λεπτό. Η ομάδα του Ακρωτηρίου είχε και τρία δοκάρια με τον Μπάτζιο (2) και τον Βακαλουνάκη.

Η διαφορά των δύο βαθμών από την πρωτοπόρο Παλαιόχωρα διατηρήθηκε και ο τίτλος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική με την Παλαιόχωρα να φιλοξενείται από τον Κρητικό Αστέρα και την ομάδα του Ακρωτηρίου να υποδέχεται τον Απόλλωνα.

Κρητικός Αστέρας (Γιώργος Πανίδης): Γκαβρίλοβιτς, Τρικουνάκης, Δασκαλάκης, Χαραλαμπάκης, Μαστραντωνάκης, Αγγελάκης, Νικητόπουλος, Βασιλείου (65′ λ.τρ. Νικολακάκης), Μ. Μεγαλακάκης, Ψαράκης (80′ Κ. Μεγαλακάκης), Κοκάκης (80′ Μπαλίου).

Πανακρωτηριακός (Μανόλης Πηγουνάκης): Χριστουλάκης, Μαριανάκης (60 Γιαννολάρης), Καγλαντζής (70′ Πετράκης), Γαλανάκης, Αδαμόπουλος, Κελαϊδής, Παπακαστρήσιος, Ξανθουδάκης, Μπάτζιο, Βασιλομιχελάκης, Βακαλουνάκης (80′ Ξεκουκουλωτάκης).

karta antonis garden