Νίκησε με την… εμπειρία του

Ποσειδών Τσικαλαριών Μινώταυρος | 6 Φεβρουαρίου 2016, 20:01

Σε ένα γεμάτο από γκολ παιχνίδι, ο Μινώταυρος κατάφερε να πάρει την νίκη με σκορ 3-2 απέναντι στον Ποσειδώνα Τσικαλαριών, στις Μουρνιές.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπομπολάκη στο 15’, όμως ο Μινώταυρος “γύρισε” το ματς πριν το τέλος του ημιχρόνου με δύο από τους πιο έμπειρους παίκτες της κατηγορίας, τους Τσεσμελή και Δοντσίδη.

Ο πρώτος ήταν αυτός που σημείωσε το 1-1 στο 25’ με σουτ, με την μπάλα να βρήκε και στο δοκάρι, ενώ στο 32’ ήταν η σειρά του Δοντσίδη, ο οποίος πέτυχε το 2-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Σταγάκης.

Ο Μαθιουδάκης στο 55’, ισοφάρισε για τον Ποσειδώνα, όμως την τελευταία λέξη στο ματς έμελλε να την είχε ένας ακόμη πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο Νταγκουνάκης, στο 75’ (3-2).

Ο Κυτράκης είχε δοκάρι στο 3’ και ο Νταγκουνάκης στο 72’ για τον Μινώταυρο.

Μινώταυρος (Γιάννης Μαρκάκης): Τερεζάκης, Σύρμος, Κελαϊδής, Γκιόκα, Καράκης (15’ λ.τρ. Σταγάκης), Δοντσίδης, Καλέλλης (37’ Νταγκουνάκης), Κυτράκης, Καλαϊτζάκης (75’ Χαλκιαδάκης), Τσεσμελής, Μεντάκης

Ποσειδώνας Τσικ. (Στέλιος Κουκουδάκης):Βροντάκης, Σούλιαρης, Θάνος, Κουκλάκης, Μπομπολάκης, Αρτσιδάκης (75’ Μεσαρχάκης), Ντακάκης, Τζιγκουνάκης (55’ Κονταξάκης), Μαθιουδάκης, Παπαγεωργίου (15’ λ.τρ. Παπαδάκης), Κωνσταντινίδης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis