Νικηφόρο ξεκίνημα στο παγκόσμιο για την Εφήβων

Πόλο 28 Ιουνίου 2026, 14:29

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο Εφήβων, που διεξάγεται στο Ρίο Μαϊόρ της Πορτογαλίας, η Εθνική μας ομάδα, έχοντας στη σύνθεσή της και τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Βαγγέλη Γεωρβασάκη και Σταύρο Ζουζούνη.

Kritiko Ergastiri

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση της Αυστραλίας με 23-12, πραγματοποιώντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 5ο όμιλο. Ο Ζουζούνης συνέβαλε στη νίκη πετυχαίνοντας δύο τέρματα, ενώ συμμετοχή είχε και ο Γεωρβασάκης.

Κορυφαίος σκόρερ και MVP της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Χατζής με έξι γκολ, ενώ η Ελλάδα επέβαλε από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό της, φτάνοντας δίκαια στην ευρεία επικράτηση.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Γιώργου Χατζηδάκη είναι η Νότια Αφρική, τη Δευτέρα (29/6, 11:00).

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 6-5, 6-5, 7-2

Ελλάδα (Χατζηδάκης): Μπερδές, Λεβάντης 2, Γεωρβασάκης, Αγγελόπουλος 3, Λεωνιδάκης 1, Λαμπάτος 1, Χατζής 6, Μότσιας 2, Πατσιλινάκος 3, Κ. Μπιτσάκος, Ζουζούνης 2, Δαμίγος, Δεληγιάννης 1, Μαντζουρίδης 2.

synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad