
Το ματς που διεξήχθη στο γήπεδο των Νεροκούρου την Κυριακή το απόγευμα, έριξε μάλιστα και την αυλαία της 1ης αγωνιστικής μαζί με το Αρης Βουκολιών-Ασπίδα που πραγματοποιήθηκε την ίδια ώρα στον Ταυρωνίτη.
Είναι γεγονός πάντως ότι ο Ηφαιστος ξεκινά τις υποχρεώσεις του με μία εξαιρετική εμφάνιση και δείχνει ότι θ’ αποτελέσει και φέτος μία από τις πιο ισχυρές ομάδες της κατηγορίας.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι βρήκαν το πρώτο τους γκολ στο 21ο λεπτό, μετά από ασίστ του Σπανουδάκη για τον Αγγελάκη που ολοκλήρωσε τη φάση για το 1-0.
Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και το 76′, με τον Αγγελάκη να αλλάζει ρόλο και να παίρνει αυτόν του δημιουργού, πασάροντας στον Παπακαστρήσιο, που διπλασίασε τα τέρματα (2-0).
Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Αγγελάκης ολοκλήρωσε την εμφάνισή του μ’ ένα ακόμα γκολ, με τον Koυράκη να είναι σε αυτή τη φάση, εκείνος που του έδωσε την ασίστ για το τελικό 3-0.
Διαιτητής: Μισαηλίδης Βοηθοί: Κολοκοτρώνης – Ψιλιτέλης
Ηφαιστος Χανίων (Γιάννης Μαρκάκης): Καφφάτος, Τσάμι, Τσούκαλας, Νικάκης (88′ Ευαγγέλου), Χωραφάκης (88′ Λειβαδιωτάκης), Παπακαστρήσιος, Σπανουδάκης (79′ Κουράκης), Στ. Μπουτζαλής, Αγγελάκης, Γαρυφαλής (71′ Μουσικούδης), Σίνης (88′ Στυλιανάκης)
Ροδωπού (Παντελής Μαυρεδάκης): Κόσκου, Αποστολάκης, Τζανεράκης, Σταφυλαράκης, Πενταράκης, Μακράκης, Καλογεράκης, Μπραουδάκης, Λιονάκης, Βασίλεβ (61′ Λιάλιας), Λάζαρ (18′ Τερεζάκης)