Η αναμέτρηση αφορούσε την 8η αγωνιστική της Α’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημειώθηκε στο τέταρτο λεπτό. Η Τσελέντη πάσαρε στην Κόγγουλη από αριστερά, εκείνη πάτησε περιοχή και σέντραρε για τη Βιολάρη, με την Κύπρια επιθετικό να κάνει την κίνηση στο πρώτο δοκάρι και να σκοράρει.
Στο 32ο λεπτό η Βιολάρη έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν δεν κατάφερε να σκοράρει σε τετ α τετ, ενώ στο 40ό η Κόγγουλη δεν μπόρεσε να νικήσει την Σανάια Βαν Νούλαντ δύο φορές.
Ο ΟΦΗ απάντησε στις ευκαιρίες στο 81ο λεπτό με την Πατερνά, η οποία βρέθηκε μία “ανάσα” από την ισοφάριση, αλλά νικήθηκε από την Παυλοπούλου. Νέα ευκαιρία για τις γυναίκες του ΟΦΗ στο 90ό λεπτό, με τη Γιαννακούλη να σώζει με εντυπωσιακή επέμβαση το σουτ της Κυδωνάκη.
«Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, για την προσπάθεια τους. Πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο» ανέφερε μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο προπονητής του ΟΦΗ, Αντώνης Ανδρουλάκης.
ΟΦΗ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Βαν Νούλαντ, Πατερνά, Κουκουλάκη, Σιδηρά, Κυδωνάκη, Κωνιωτάκη, Πις, Πέιου, Ριμπάνσκα, Αεράκη (46′ Ραπάνη), Μουστάκ.
ΑΕΚ (Νίκος Κωτσοβός): Γιαννακούλη, Ζάγκλη, Παυλοπούλου, Καπνίση, Γεωργίου, Στεφάτου (90’ Βενιαμίν), Κόγγουλη (90’ Κιάμου), Πέρες (60’ Παναγιώτου), Τσελέντη, Αλβάρες (76’ Τζουτζουράκη), Βιολάρη (76’ Χατζηνικολάου).







