Νικηφόρο ντεμπούτο για Χαζηράκη στη Σούδα |pics

Ηφαιστος ΑΠ Σούδας | 29 Ιανουαρίου 2023, 17:42

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο πάγκο του Ηφαίστου ο Γιάννης Χαζηράκης. "Χρυσός" σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Νικάκης.

Oinolatris

Επιστροφή στις νίκες για τον Ήφαιστο, ο οποίος στο πρώτο παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χαζηράκη, κατάφερε να φύγει νικητής από το γήπεδο της Σούδας απέναντι στην Ακαδημία με 1-0.

Koυνδουράκης και Κουρκουμελάκης σε φάση

Ο Νικάκης άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με δυνατό σουτ, το οποίο ήταν και το μοναδικό τέρμα παρά τις χαμένες ευκαιρίες και των δύο ομάδων στα δύο ημίχρονα. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να “κλειδώσουν” το ματς, με τον Ποντίκα να σημαδεύει το δοκάρι του Βουλγαράκη στο 65′.

Ο Γιάννης Χαζηράκης στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ηφαίστου

Ο Μιχάλης Ψιλιτέλης  διαιτητής του αγώνα

Διαιτητής: Ψιλιτέλης
Βοηθοί: Λογαρίδης – Νταμαδάκης

ΑΠ Σούδας (Στέλιος Κουκουδάκης): Βουλγαράκης, Αθανασόπουλος, Αγγελάκης (56′ Λεβάκης), Ράπτης, Αρχοντάκης, Κέτι, Λυμπεράκης (46′ Φρυσαλάκης), Μπαμπουλής (79′ Αγγελόπουλος), Μαναρώλης, Λαγογιάννης, Κουρκουμελάκης.

Ο έμπειρος Ανδρέας Γαρυφαλής

Χαλεβελάκης και Κουρκουμελάκης

Ήφαιστος (Γιάννης Χαζηράκης): Καφφάτος, Χωραφάκης, Κουνδουράκης, Λενταράκης, Νταουντάκης, Καβρουδάκης, Χαλεβελάκης, Σπανουδάκης, Νικάκης (63′ Καστρινάκης), Γαρυφαλλής (73′ Σγουράκης), Ποντίκας (90′ Βροντάκης).

Estrella

Oneirochora
Digital Print Shop
Ζakroshoes
Crepaland Greece
Digenakis
Bio Green 300x250
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad