Νίκη μισή… παραμονή

Παγχανιακός ΕΘΚ | 20 Μαρτίου 2016, 15:05

Πολύ γερά πατάει πλέον στην κατηγορία η Ε.Θ.Κ. μετά το "τρίποντο" που πήρε με 1-0 στην έδρα του Παγχανιακού.

Ο σύλλογος του Ακρωτηρίου αποσπάστηκε σημαντικά από τις ομάδες που βρίσκονται στην τελευταία θέση, καθώς αύξησε την διαφορά της στο +6.

Ο Γιαπιντζάκης που σκόραρε για δεύτερο σερί ματς, ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την νίκη στην ομάδα του στο 30’ με προβολή από την σέντρα του Ροζάκη.

Στην φάση αυτή πάντως οι γηπεδούχοι θεωρούν ότι υπάρχει επιθετικό φάουλ.

Ο Παγχανιακός στην καλύτερη του φάση στο ματς είχε δοκάρι στο 75’ με σουτ του Φαντάκη, που δεν μπόρεσε εν τέλει να φέρει το ματς σε ισορροπία.

Ντεμπούτο για τον Παγχανιακό έκανε ο 14χρονος Νίκος Τζουλακάκης που προωθήθηκε πρόσφατα από την ακαδημία του συλλόγου και έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής φέτος  μετά τον Καραγκασίδη που παίρνει το “βάπτισμα του πυρός”.

Διαιτητής:Μπερτάκης

Βοηθοί:Μπαντά-Μαραγκάκης

Παγχανιακός (Γιώργος Λιανιδάκης): Σφακιωτάκης, Φαντάκης, Φανταουσάκης, Φραγκεδάκης, Λαμπιθιανάκης (66’ Τσιάβος), Τσαλίκης, Ξηρουχάκης, Δροσινός (55’ Μπελώνης), Καραγκασιδης (80’ Τζουλακάκης), Τσουβαλάκης, Κυριακίδης

Ε.Θ.Κ. (Μιχάλης Κυριακίδης): Τριανταφυλλάκης, Γκογκολάκης Β., Ροζάκης, Μουσουράκης, Βολακάκης (55’ Σουλτάνος), Καλλέργης, Κοπανάκης, Ανδρεαδάκης Π., Γιαπιντζάκης (75’ Γιαννόπουλος), Γκαγκάκης (89’ Σέσι), Κελάκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad