Νίκη με Μανταδάκη, 1-0 τα Άπτερα – Σοβαρός τραυματισμός του Νταουντάκη

Δάφνη Άπτερα | 13 Μαΐου 2017, 21:56

Το κυνήγι της 2ης θέσης συνεχίζεται για την Δάφνη, η οποία επικράτησε σήμερα των Απτέρων με 1-0. Σοβαρός τραυματισμός του Νταουντάκη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Μανταδάκης στο 80ο λεπτό με σουτ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, μελανό σημείο της οποίας ήταν ο τραυματισμός του Νταουντάκη στο 58ο λεπτό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η διάγνωση αναφέρεται σε δύο δάχτυλα σπασμένα με το ένα να χρειάζεται χειρουργική επέμβαση. Άξιο αναφοράς από το παιχνίδι και η αποβολή του Τσικουδάκη στο 87ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Επίσης, άξια αναφοράς είναι και η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Δάφνης, με την οποία συγχαίρει τον Φωστήρα που “έσπασε” το αήττητο του Γρανίτη, επικρατώντας την ίδια ώρα στην Αγία Μαρίνα με 3-2.

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Μάρκου, Λαβράνος, Μαρινάκης, Νικολούλιας, Τάτσης, Κουναλάκης, Μανουσέλης, Νταουντάκης (58′ λ.τρ. Β. Σελενίτσα), Τζ. Σελενίτσα, Αλ. Τσικουδάκης, Χαριτάκης (75′ Κοκοτσάκης)

Δάφνη (Θεμιστοκλής Νικολακάκης): Γουνάκης, Καλαϊτζιδάκης, Μ. Κοκολάκης (82′ Μπουντακόπουλος), Ι. Κοκολάκης (63′ Ε. Αποστολάκης), Τσενακάλ, Σταματάκης, Μυριδάκης, Μανταδάκης, Μαρινάκης, Κουγεντάκης, Κλάδος (46′ Γιανναράκης).

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250