Νίκη γοήτρου στα Νεροκούρου

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών Ηρακλής Νεροκούρου | 30 Απριλίου 2017, 22:13

Τέσσερα τέρματα, τρία πέναλτι, δύο αποβολές ποδοσφαιριστών κι αρκετή ένταση (παρότι αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι) στα Νεροκούρου όπου ο πρωτοπόρος Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών επικράτησε του τοπικού Ηρακλή με 3-1.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δοντσίδη (το κέρδισε ο Ντούπη). Στο 12ο λεπτό ο Αγγέλου “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι.

Οκτώ λεπτά αργότερα (20′) ο Ντογκρασβίλι κέρδισε νέο πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Λίκα για το 0-2. Στο 32ο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γαλανάκης για επικίνδυνο παίξιμο. Από την εκτέλεση του φάουλ προέκυψε 2ο δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Ο Ηρακλής μείωσε σε 1-2 στο 40ο λεπτό με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Γουνάκης. Το εκτέλεσε ο ίδιος, αρχικά ο Τζομπανάκης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Γουνάκης σκόραρε.

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 65ο λεπτό με ωραίο κλέψιμο κι εξίσου ωραίο τελείωμα του Λίκα. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες στο 81ο λεπτό όταν ο Καβακόπουλος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, πράγμα -αν μη τι άλλο- περίεργο με δεδομένο πως δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ηρακλής Νεροκούρου (Μάνος Καλαμπακάκης): Κελαϊδής, Λ. Αγγελάκης, Τσούκαλας, Μανουσάκης, Αγγέλου, Κακαράς, Γουνάκης, Μέμα, Μπούτος, Κότση, Μάστορας (57′ Καλυκάκης).

Ποσειδών Κ.Ρ. (Δημήτρης Ανθούσης): Τζομπανάκης, Νταγκουνάκης, Καβακόπουλος, Ψαρουδάκης, Λίκα, Κομπογεννητάκης, Μαριανάκης (60′ Τερεζάκης), Δοντσίδης, Ντογκρασβίλι (65′ Ράπτης), Ντούπη (75′ Τζαγκαράκης), Γαλανάκης.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis