Νίκη γοήτρου με Ίκαρο

Ίκαρος Μουρνιών Άρης Βουκολιών | 26 Μαρτίου 2016, 20:07

Νίκη γοήτρου πανηγύρισε ο Άρης Βουκολιών που πέρασε χωρίς δυσκολία από τα Νεροκούρου μετά το εμφατικό 5-2 κόντρα στον Ίκαρο Μουρνιών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Σουχλάκης στο 5’ με σουτ και ο Ντούπη με πέναλτι που κέρδισε και ευστόχησε ο ίδιος, έκαναν το 0-2 για τον Άρη στο 25’.

Ο Ίκαρος μείωσε με τον Ντογκρασβίλι  στο 30′ σε 1-2, όμως ακολούθησαν δύο γκολ στην συνέχεια από τον Χατζημαρινάκη στο 35’ και το 45’ (1-4).

Ο Τζαγκαράκης μείωσε σε 2-4 για τον Ίκαρο στο 75’, με τον Γανωτή να βάζει και αυτός την δική του “σφραγίδα” στο ματς στο 90’ για το τελικό 2-5 του Άρη Βουκολιών.

Ο Ίκαρος διαμαρτύρεται για το πέναλτι που κέρδισε ο Άρης, αλλά και ένα γκολ του Χριστόπουλου που ακυρώθηκε με το σκορ στο 1-2.

Διαιτητής: Γιουματζίδης

Βοηθοί: Καλφάκης-Βερυκάκης

Ίκαρος Μ. (Τάκης Λαζαρίδης): Τραχαλάκης, Ρουστέμι, Ντογκρασβίλι, Κουργιαντάκης, Παπαδάκης, Μαυριγιαννάκης (75′ Χανταμπάκης), Τζαγκαράκης, Χαμζάι, Χριστόπουλος (25’ λ.τρ. Παΐζης), Μεγαλακάκης, Πατούλιας (60′ Λιάσκας)

Άρης Β. (Χρήστος Παπαδογιάννης): Συροκάκης, Παπιδάκης (60’ Νταγκουνάκης), Χατζημαρινάκης, Παπακαστρήσιος, Πατρικάκης, Γανωτής, Περράκης Γ. (65′ Στρατουδάκης), Περράκης Μ., Ντούπη (46’ Τερεζάκης), Αράπη, Σουχλάκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella