Νίκη για να παραμείνει σε τροχιά… Ευρώπης!

Πλατανιάς | 3 Απριλίου 2016, 17:37

Η πρώτη από τις τρεις μεγάλες μάχες που έχει ακόμα να δώσει στο πρωτάθλημα περιμένει στις 7 μ.μ. τον Πλατανιά. Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται στο γήπεδο Περιβολίων την Ξάνθη έχοντας σαν αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μόνο έτσι εξάλλου και δεδομένης της τιμωρίας του ΠΑΟΚ, θα μπορέσουν να ελπίζουν για την 5η θέση, αλλά ακόμα και για την 6η την οποία αυτή τη στιγμή μοιράζονται με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πλατανιάς έχοντας μεσολαβήσει η διακοπή είχε δείξει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όταν άλλωστε είχε σημειώσει δύο σερί εκτός έδρας νίκες σε Λιβαδειά και Βέροια. Αυτό που ουσιαστικά θέλει να κάνει σήμερα είναι να φτάσει σε μία τρίτη διαδοχική νίκη και να παραμείνει έτσι σε τροχιά… Ευρώπης!

Να σημειωθεί ότι η Ξάνθη είναι εκτός στόχων μεν, από την άλλη εκτός έδρας έχει αποδείξει ότι είναι δυσκολοκατάβλητη και σε κάθε περίπτωση μόνο εύκολος αντίπαλος δεν μπορεί να θεωρηθεί. Πάντως ο Πλατανιάς την έχει κερδίσει τα τρία προηγούμενα χρόνια στα Χανιά…

Διαιτητής έχει οριστεί ο Κύζας (Δράμας), με βοηθούς τους Σίπκα (Πέλλας) και Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής), ενώ χρέη 4ου θα έχει ο Μουρτζάκης (Ηρακλείου).

Estrella