Νίκη-ανόδου για τις Βουκολιές κόντρα στον Τιτάνα

Τιτάν Αρης Βουκολιών | 19 Απριλίου 2026, 18:51

Ο Αρης Βουκολιών "χτύπησε" στο ξεκίνημα του ντέρμπι με τον Τιτάνα (1-0) και πανηγυρίζει τη μεγάλη επιστροφή του στην Α’ Κατηγορία μετά από τη σεζόν 2015-16!

Το καλοδουλεμένο σύνολο του Σταμάτη Φλεμετάκη κατέβαλλε την αντίσταση του νεανικού συνόλου των Καλυβών, το οποίο μένει στην 4η θέση και θα πρέπει να περιμένει τις εξελίξεις με την αναδιάρθρωση στη Γ’ Εθνική για να δει αν ανοίξει και άλλο… εισιτήριο ανόδου στην Α’ Κατηγορία.

Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 5’ με τον Τσένι να πλασάρει και τον Λουβιτάκη να βρίσκει την μπάλα στη γραμμή και να τη στέλνει στα δίχτυα.

Ο Τιτάν απείλησε με Αντωνόπουλο (7’) και Νιολάκη (10’), για να χάσει μεγάλη ευκαιρία ο Αρης με τον Τσένι στο 41’, το πλασέ του οποίου έδιωξε στη γραμμή ο Εμεξηζίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τιτάν πάλεψε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας καλύτερη στιγμή το σουτ του Σπαθαράκη (72’) που μπλόκαρε ο Τσαβαρής. Στη συνέχεια ο Αρης έφτασε κοντά στο 2ο γκολ αλλά ο Τζαγκαράκης το αρνήθηκε σε Τσένι (86’ και 90’) και Νικολαντωνάκη (90+2’).

Διαιτητής: Τρίγκας
Βοηθοί: Κολοκοτρώνης – Χατζηδάκης
4ος: Μισαηλίδης

Αρης Βουκολιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Τσαβαρής, Σοφιανόπουλος (84’ Παρασκευόπουλος), Μπουρδάκης, Κορκίδης, Μαριανάκης, Πατελάκης, Ι. Χατζημαρινάκης, Ζαχαριάδης (38’ Ζογράφι), Τζιμπράκου, Τσένι, Λουβιτάκης (76’ Νικολαντωνάκης).

Τιτάν (Γιώργος Βολακάκης): Τζαγκαράκης, Αννιτσάκης (84’ Γ. Νιολάκης), Εμεξηζίδης, Σίνης, Μπικάκης, Μουτσάκης (70’ Κοκκινάκης), Χαροκοπάκης, Σπαθαράκης (82’ Μπατής), Αρτ. Ματζοράκης, Αντωνόπουλος (46’ Αγ. Ματζοράκης), Α. Νιολάκης.

Wodspot72
kallergis_xalis
Karkanis_Nerokourou
Family_mothers_food
REC CHQ
Bardatsos
Nevrakis
Pneumatikakis_Michalis
Vourlakis
Trikounakis
Papantonakis Cards
The Italian Job
Grigoros
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Poppies sexy show club

Rabona ad