Νίκη αφιερωμένη στον άτυχο Νικολαντωνάκη, 1-0 τον Ιδομενέα

Ιδομενέας Δάφνη | 29 Απριλίου 2017, 21:46

Νίκη στους Αγίους Αποστόλους για τη Δάφνη με 1-0 επί του Ιδομενέα και το "κυνήγι" της 2ης θέσης συνεχίζεται.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το “κυνήγι” της 2ης προνομιούχου θέσης στην Β’ κατηγορία Χανίων. Σήμερα η Δάφνη επικράτησε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων του Ιδομενέα με 1-0 και παραμένει στην 3η θέση με δύο βαθμούς λιγότερους από τον Φωστήρα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε νωρίς, στο 13ο λεπτό, από τον Τσενακάλ. Στο 30′ ο Μυριδάκης “σημάδεψε” το δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στην επανάληψη, αλλά ο Γουνάκης στις δύο φορές που χρειάστηκε δήλωσε “παρών” με εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Η διοίκηση της Δάφνης εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Κώστα Νικολαντωνάκη (ο οποίος τραυματίσθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Αστέρα Χαλέπας) περαστικά, να επιστρέψει σύντομα υγιής στα γήπεδα και του αφιερώνει την σημερινή νίκη.

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Δασκαλάκης, Μιχελάκης, Καλαϊτζάκης (72′ Περδικάκης), Μουστάκας, Αγιασμενάκης, Αβραμάκης, Π. Βαϊγκούσης, Σπ. Βαϊγκούσης (60′ Φουντουλάκης), Μ. Μπιτζανάκης, Σπ. Μπιτζανάκης, Μυλωνάκης (68′ Πάλης).

Δάφνη (Θεμιστοκλής Νικολακάκης): Γουνάκης, Σταματάκης, Κουγεντάκης, Μανταδάκης, Μυριδάκης, Καλαϊτζιδάκης, Γιανναράκης (89′ Κλάδος), Τσενακάλ, Ι. Κοκολάκης, Μαρινάκης (70′ Μπουντακόπουλος), Σκουμπάκης (85′ Μ. Κοκολάκης).

Estrella

Papantonakis Cards