Νίκη 5άδας για ΑΕ Κυδωνίας

Θησέας ΑΕ Κυδωνίας | 14 Ιανουαρίου 2023, 19:41

Νίκη με την οποία εδραιώνεται για τα καλά στις 5 πρώτες θέσεις πέτυχε η ΑΕ Κυδωνίας με 3-1 απέναντι στο Θησέα.

Oinolatris

Νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την ΑΕ Κυδωνίας στο νέο έτος, με τους παίκτες του Γιώργου Ριτζάκη να φτάνουν τους 27 βαθμούς στο πρωτάθλημα σε 14 αγώνες.

Στο 8′ ο Καλογεράκης είχε την πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, όταν με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Κουτσοδόντη. Το σκορ άνοιξε ο Θησέας, με τον Πενταράκη στο 17′, καθώς πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα ύστερα την μακρινή μπαλιά του Μερόλλη. Στο 20′ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Κουρομιχελάκη με σουτ και έφεραν το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό, ο Κοπάτσι με ατομική ενέργεια και όμορφο τελείωμα έβαλε μπροστά την ΑΕ Κυδωνίας. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Μπούκης στο 73′, όπου με μακρινό σουτ, “κρέμασε” τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Διαιτητής: Μισαηλίδης
Βοηθοί: Αναστασάκης – Πολυθοδωράκης

Θησέας (Πέτρος Γιανναράκης): Κουτσοδόντης, Μουντής (85′ Ανδρεάδης), Παλαθούρας, Ποδαράς, Χαιρετάκης, Μπαμπουνάκης, Μαυρεδάκης (77′ Αμπντελφατάχ), Χατζηδάκης, Λόγκο, Πενταράκης, Μερόλλη.

ΑΕ Κυδωνίας (Γιώργος Ριτζάκης): Βροντάκης, Λεφάκης (80′ Κοκολάκης), Κοπάτσι, Σφυριδάκης, Σοφούλης, Κοντορινάκης, Μαρινάκης (65′ Παρασκευούδης),  Πλατινάκης, Καλογεράκης (65′ Μάστορας), Κουρομιχελάκης (75′ Παρασκευόπουλος) , Μπούκης (75′ Τσιβουράκης)

Estrella
Oneirochora
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania

Rabona ad