Νέος τίτλος για τον Γιώργο Αλέξη στη Χαλκιδική!

Ποδόσφαιρο 11 Μαΐου 2023, 16:47

Aκόμα ένα τίτλο πανηγύρισε στη Χαλκιδική ο Γιώργος Αλέξης. Πρόκειται για τον δεύτερο ως προπονητής μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Γιώργος Αλέξης κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο Χαλκιδικής ως προπονητής του ΑΟ Χανιώτη, αφού στον τελικό επικράτησε 1-0 απέναντι στην Καλλικράτεια στο γήπεδο της Τρίγλιας. Κλείνει έτσι μία ιδανική χρονιά για τον ίδιο, με δύο τρόπαια και παραμονή της ομάδας στην παρθενική της εμφάνιση στη Γ’ εθνική και στην πρώτη δική του ως προπονητής.

Με τη συγκεκριμένη ομάδα έχει συνδέσει το όνομά του και ως παίκτης τα τελευταία χρόνια. Συνολικά έχει πανηγυρίσει αρκετά τρόπαια στη Β. Ελλάδα. Πρόκειται για ένα Κύπελλο Μακεδονίας ως παίκτης και ως προπονητής δύο πρωταθλήματα Μακεδονίας (και ισάριθμες ανόδους στη Γ’ Εθνική) και ισάριθμα πρωταθλήματα στη Α’ Χαλκιδικής, καθώς και το Κύπελλο με το Σούπερ Καπ που προαναφέραμε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης πέρασε πριν αρκετά χρόνια από τα χανιώτικα γήπεδα, αφού φόρεσε τις φανέλες αρκετών ομάδων. Είχε σημαντική παρουσία κυρίως στην Ιωνία αλλά και σε Αστέρα Χαλέπας, Πανακρωτηριακό, Ακρίτα (Δ’ εθνική) και στο Ρέθυμνο με την Επισκοπή (Δ’ εθνική), ενώ τα τελευταία χρόνια διαπρέπει στα γήπεδα της Μακεδονίας. .

Estrella

Rabona ad