Νέος προπονητής ο Μάγγος στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Football League 14 Ιουλίου 2016, 16:41

Με τον Γιάννη Μάγγο θα πορευτεί τη νέα περίοδο η Αναγέννηση Καρδίτσας, μιας και ανακοινώθηκε πως αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μαζί με τον Μάγγο έγιναν γνωστοί και οι συνεργάτες του.

Η σχετική ανακοίνωση από την Αναγέννηση Καρδίτσας είναι η εξής:

«Ο Γιάννης Μάγγος θα είναι ο νέος προπονητής της Αναγέννησης καθώς επισημοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η συμφωνία μετά τη συζήτηση που υπήρξε με τον πρόεδρο της ομάδας μας και υπεύθυνο για τον αγωνιστικό σχεδιασμό Βασίλη Μπούρμπο. Ο Καρδιτσιώτης προπονητής που ήταν στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας την περίοδο 2007-08, επιστρέφει στο σπίτι του και θα ηγηθεί της νέας δύσκολης προσπάθειας στο αγωνιστικό τμήμα με διευρυμένες αρμοδιότητες και εποπτεία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

To τεχνικό τιμ που θα πλαισιώνει τον πρώτο προπονητή μας αποτελείται από τους εξής:

Βοηθός προπονητή: Αντώνης Καραγιάννης Γυμναστής: Γιώργος Μιλήγκας Γυμναστής τερματοφυλάκων: Μάκης Μπουντόλος.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Αναγέννησης τόσο τον Γιάννη Μάγγο όσο και τους νέους συνεργάτες του, ευχόμαστε υγεία και δύναμη για το δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους και διατρανώνουμε την αποφασιστικότητά μας να τους στηρίξουμε με την γνωστή φιλοσοφία που διακρίνει την ομάδα μας και την κατέστησε ξεχωριστή στο πανελλήνιο».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad