Νέος πρόεδρος και ανανεωμένο Δ.Σ.

Φωστήρας | 20 Ιουνίου 2017, 12:58

Αλλαγή προεδρίας στον Φωστήρα Αγιών Σαράντα, με τον Μιχάλη Παλαθούρα να αποχωρεί έπειτα από 7 χρόνια παρουσίας του και τη θέση του να παίρνει ο Γιώργος Κολέκας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ένα νέο και ανανεωμένο Δ.Σ. προέκυψε στον “ΦΑΣ” μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστές οι πρώτες κινήσεις της ομάδας εν όψει της πρώτης της συμμετοχής στην Α’ Κατηγορία Χανίων.

Η ανακοίνωση του Φωστήρα αναφέρει τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Φωστήρας Αγίων Σαράντα Νεροκούρου ανακοινώνει την σύσταση του ανανεωμένου διοικητικού συμβουλίου.

Πρόεδρος: Κολέκας Γιώργος.
Αντιπρόεδρος: Αργύρης Μουτζούρης.
Γραμματέας: Βαβουλάκης Νεκτάριος.
Ταμίας: Μαυρεδάκη Κωστούλα.
Γενικός αρχηγός: Παλαθούρας Ιωάννης.
Έφορος υλικού: Μπλαζουδάκης Κυριάκος.
Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων: Μελισσάρης Γιώργος.
Αναπληρωματικά μέλη:
Συκαμιάς Αποστολής.
Μαλιαρός Παναγιώτης.
Μουτζούρης Νίκος του Ιωάννη.
Καλυκάκης Μιχάλης.
Μουτζούρης Γιάννης.
Πολυχρόνης Μιχάλης.
Κανδεράκη Αικατερίνη.
Αμαξοπουλος Μανώλης.

Όπως εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς πνέει νέος άνεμος στον Φωστήρα μετά και από την ιστορική του άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Μετά απο 7 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας αποχωρεί από την προεδρία ο Παλαθούρας Μιχάλης. Ο πολύπειρος παράγοντας που έχει προσφέρει περισσότερα από 40 χρόνια στο χανιώτικο Ποδόσφαιρο θα συνεχίζει να δίνει το “παρών” για οπότε τον χρειαστεί ο σύλλογος.

Όπως βγήκε προς τα έξω ο ΦΑΣ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να ανακοινώνει τις πρώτες μεταγραφές που θα ενισχύσουν ουσιαστικά τον σύλλογο».

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis