Νέος πονοκέφαλος, 8.500€ ή αφαίρεση έξι βαθμών

Χανιά | 12 Απριλίου 2017, 17:43

Σαν την... λερναία ύδρα ξεπετάγονται τα πρόστιμα για τον Α.Ο. Χανιά. Με σημερινή του απόφαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ τον υποχρεώνει να καταβάλλει άμεσα ένα ποσό κοντά στις 8.500 ευρώ για δύο νέες προσφυγές!

Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές Χάρι Αμπατζίδη και Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, οι οποίοι πέρασαν και… δεν ακούμπησαν την περασμένη χρονιά καθώς ενώ ήταν στο ρόστερ της ομάδας δεν έπαιξαν ούτε λεπτό. Κι όμως ο ΑΟΧ θα πρέπει να τους εξοφλήσει προκειμένου να μην του αφαιρεθούν 6 βαθμοί…

Μια τραγική κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος συνεχώς με πολύ μεγάλα προβλήματα.

Αναλυτικότερα, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση πήρε τις εξής αποφάσεις για τον Α.Ο. Χανιά:

Αριθμός απόφασης 43/2017
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (3.955,05€) του ποδοσφαιριστή Δημήτριου Τριανταφυλλίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 132/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αριθμός απόφασης 44/2017
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση (4.506,05€)του ποδοσφαιριστή Χάρι Αμπατζίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 131/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania