Νέος γυμναστής (Γιάγκου) στον Ιωνικό

Super League 1 8 Ιουλίου 2022, 20:15

O Κυριάκος Γιάγκου αποτελεί το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ιωνικού έχοντας τον ρόλο του γυμναστή στην ομάδα της Νίκαιας.

Είναι η πρώτη φορά που θα εργασθεί σε ομάδα της μεγάλης κατηγορίας έχοντας προϋπηρεσία στην Κ15 του Παναθηναϊκού, στον Απόλλωνα Λάρισας και στον Διαγόρα Ρόδου.

Το δελτίο τύπου του Ιωνικού δίνει τις λεπτομέρειες:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κυριάκο Γιάγκου, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του γυμναστή στο τεχνικό επιτελείο και μαζί με τον Ανέστη Παπούλια θα βρεθούν στο πλάι του Γρηγόρη Μπιζά (α’ γυμναστής της ομάδας μας).

O Κυριάκος Γιάγκου είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως γυμναστής στην ομάδα under15 του Παναθηναϊκού, χρονιά κατά την οποία το εν λόγω τμήμα κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Συνέχισε στον Απόλλωνα Λάρισας για ενάμιση χρόνο, με την ομάδα της Θεσσαλίας κατά την παρουσία του να τερματίζει στη δεύτερη θέση της Super League 2.

Από τον Αύγουστο του 2019 μέχρι πρότινος ήταν γυμναστής στον Διαγόρα Ρόδου. Κυριάκο, καλώς όρισες στην οικογένεια του Ιωνικού.»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad