Νέος… Γιάννης Παπαδάκης σε Δαμάστα

Γ' Εθνική 22 Απρ 2021, 15:49

Την τιμητική τους έχουν οι… Παπαδάκηδες στη Δαμάστα, με την ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη με το ίδιο ονοματεπώνυμο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαδάκη, που παραχωρήθηκε με υποσχετική μέχρι το καλοκαίρι από τον ΑΟ Καμινίων. Είναι 23χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως επιθετικός.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας έχει ως εξής:

Το επώνυμο Παπαδάκης έχει την τιμητική του στον ΑΟ Δαμάστας, έχοντας αλλάξει το ρου της ιστορίας του συλλόγου, με τους… Παπαδάκηδες της Δαμάστας πλέον να αυξάνονται!

Στην ομάδα έχει ενταχθεί και ο 23χρονος επιθετικός Γιάννης Παπαδάκης (γεν. 1998), ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στα τοπικά πρωταθλήματα και παίρνει και εκείνος το βάπτισμα του πυρός φέτος στην Γ’ Εθνική με τη φανέλα του ΑΟ Δαμάστας.

Ο υψηλόσωμος φορ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τα Καμίνια, στη συνέχεια έπαιξε σε Μεταξοχώρι και Ροδιά και από το 2019 επέστρεψε και πάλι στα Καμίνια, απ’ όπου και τον απέκτησε η Δαμάστα με υποσχετική ως το καλοκαίρι.

Μάλιστα ο Γιάννης Παπαδάκης ήταν στην 20άδα του πρώτου φετινού αγώνα του ΑΟ Δαμάστας με αντίπαλο τον Αλμυρό.

Το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας ευχαριστεί τη διοίκηση των Καμινίων για τη συνεργασία και το δανεισμό του Γιάννη Παπαδάκη, τον οποίο καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται υγεία και επίτευξη των συλλογικών και προσωπικών του στόχων.

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad