Νέος γεν. αρχηγός ο Γιάννης Σκαραντωνάκης

Α.Ο.Κ. Χανιά | 21 Αυγούστου 2017, 17:05

Σε όλα τα επίπεδα οργανώνεται ο ΑΟΚ Χανιά εν όψει της συμμετοχής του στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας στο μπάσκετ, καθώς ανακοινώθηκε ότι τη θέση του γενικού αρχηγού αναλαμβάνει ο Γιάννης Σκαραντωνάκης.

«Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει το χανιώτικο μπάσκετ, αφού σαν παίκτης έχει αφήσει το “στίγμα” του σε Εθνικές κατηγορίες, με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο», σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του ΑΟΚ Χανιά.

Η σχετική ανακοίνωση από τον χανιώτικο σύλλογο είναι η εξής:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι νέος Γενικός Αρχηγός της ανδρικής μας ομάδας θα είναι ο Γιάννης Σκαραντωνάκης. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει το χανιώτικο μπάσκετ, αφού σαν παίκτης έχει αφήσει το “στίγμα” του σε Εθνικές κατηγορίες, με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο. Παρεμπιπτόντως, το 1981 κατέκτησε με τη φανέλα της ΑΕΚ, το Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ, έχοντας συμπαίκτη τον μετέπειτα NBAer, Kurt Rambis.

O Γιάννης Σκαραντωνάκης θα δώσει το “παρών” στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, τη Δευτέρα (21/8) το βράδυ στις 20.00 (κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού), όπου θα έχει την ευκαιρία να γνωριστεί και να μιλήσει στους παίκτες του ΑΟΚ Χανιά».

zgas

Rabona ad