Νέος φωτισμός -με λαμπτήρες Led- στα γήπεδα του ΟΑΧ

Τένις | 25 Φεβρουαρίου 2023, 19:32

Η νύχτα… γίνεται μέρα όπως φαίνεται στα ιστορικά γήπεδα του ΟΑΧ στην Αντισφαίριση, καθώς τοποθετήθηκε νέος φωτισμός και μάλιστα με λαμπτήρες τύπου Led.

Πρόκειται για μια αλλαγή που ήταν αναγκαία εδώ και χρόνια για τον ΟΑΧ. Μάλιστα, η τοποθέτηση των λαμπτήρων Led γίνεται σε μια στιγμή που αναμένεται να εγκατασταθεί ο ίδιος ποιοτικός φωτισμός και στους πυλώνες του εθνικού σταδίου Χανίων.

Η ενημέρωση από τον ΟΑ Χανίων αναφέρει τα εξής:

Μία εξαιρετικά σημαντική αλλαγή προέκυψε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ. Μετά από χρόνια άλλωστε αποκαταστάθηκε ένα από τα μείζονα προβλήματα που είχαν παρατηρηθεί, καθώς τοποθετήθηκε ολοκαίνουργιος φωτισμός με λαμπτήρες τύπου Led.

Η αλλαγή των παλιών προβολέων και η τοποθέτηση των καινούργιων πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (25/2), οπότε και ειδικό συνεργείο ανέλαβε τη συγκεκριμένη πολύ σημαντική εργασία.

Οι κ.κ. Τζινευράκης και Μπολάκης, πρόεδρος και ταμίας στον ΟΑΧ αντίστοιχα.

Η διαδικασία των εργασιών έγινε υπό την επίβλεψη προέδρου και ταμία του Δ.Σ. του ΟΑΧ, κ.κ. Παναγιώτη Τζινευράκη και Μάκη Μπολάκη αντίστοιχα, με τον τελευταίο να επισημαίνει σε δηλώσεις του τα εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι ένα διαχρονικό πρόβλημα που υπήρχε στον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων αποκαταστάθηκε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή είναι η απαρχή ενεργειών που θ’ αλλάξουν όλη την εικόνα των εγκαταστάσεων του Ομίλου. Ειδικότερα στο ένα από τα δύο γήπεδα είχαμε τεράστιο πρόβλημα με το φωτισμό. Θεωρούμε λοιπόν πως από τη στιγμή που ο φωτισμός πλέον θα είναι επαρκής αυτό θα ωφελήσει το τένις και τους αθλητές του. Ο επόμενος στόχος που υπάρχει στο πλάνο είναι η αποκατάσταση των γηπέδων τένις, τόσο των δύο κεντρικών όσο και του βοηθητικού που βρίσκεται μέσα στο χώρο του εθνικού σταδίου», κατέληξε ο κ. Μπολάκης.

 

 

manolikakis

Rabona ad