Νέοι “χ”αμένοι βαθμοί

Κορωνίς Απόλλων | 3 Απριλίου 2016, 19:36

Σε νέα απώλεια βαθμών υποχρεώθηκε ο Απόλλωνας που έμεινε στο 1-1 με την Κορωνίδα, στο γήπεδο της Σούδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι γηπεδούχοι δεν αξιοποίησαν το δώρο από τον Αλικιανό και παρότι έπιασαν στην πρώτη θέση ξανά τον Αστέρα βρίσκονται από κάτω στην μεταξύ τους ισοβαθμία.

Η Κορωνίδα πήρε ένα σπουδαίο βαθμό που την στέλνει πλέον ένα βήμα πριν από την μαθηματική της παραμονή στην κατηγορία, καθώς χρειάζεται ένα βαθμό στα δύο παιχνίδια και ενώ ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι με τον Τιτάν που θα κρίνει σχεδόν τα πάντα.

Στο αγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού ο Χατζηλάρης έδωσε σκορ στο παιχνίδι στο 20’ με δυνατό διαγώνιο σουτ για το 1-0 του Απόλλωνα.

Η ισοφάριση ήρθε για την Κορωνίδα στο 35’ μετά από αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και κοντινό πλασέ του Μητρούσια, με το σκορ αυτό να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Διαιτητής: Μπερτάκης

Βοηθοί: Κατσαρός-Ροδουσάκης

Απόλλων (Μάνος Βεργανελάκης-Γιάννης Χαζιράκης): Καρπαθάκης, Μπαργιάμη, Σεληνιωτάκης, Γεμισάι (85’ Ανδρεαδάκης), Καραμπινάκης (80’ Τσενακάλ), Μαρινάκης, Πάτα, Παπαδάκης (65’ Αγκνάνμπε), Μποντούρι, Νεσκάκης, Χατζηλάρης

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Βολάνης, Κουγεντάκης, Γουνάκης, Βαρδάκης, Γαμβρέλας, Ρουμπεδάκης, Αργυρίου, Μαρινάκης, Τζανουκάκης (89’ Τζαγκαράκης), Δημητρίου (59’ Τωμαδάκης), Μητρούσιας (82’ Αγγελάκης)

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis