Νέοι προβολείς στη Μοναχή Ελιά | pics

Ποδόσφαιρο 12 Οκτωβρίου 2020, 13:04

Αντικατάσταση προβολέων φωτισμού στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, με μέριμνα του τμήματος Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Χανίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Λύση σ’ ένα πάγιο και διαρκές πρόβλημα στις αθλητικές υποδομές της περιοχής Μοναχή Ελιά στα Χανιά, έδωσε το συνεργείο του τμήματος ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Χανίων, αντικαθιστώντας τους προβολείς φωτισμού στο μεγάλο γήπεδο.

Το συνεργείο παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Στέλιου Μιχαηλάκη, αντικατέστησε τους παλιούς προβολείς με νέους, ώστε το γήπεδο να φωτίζεται επαρκώς και κατά τις απογευματινές-βραδινές ώρες.

Οπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, «Επιτέλους, οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν προπονήσεις και μετά τη δύση του ηλίου, ενώ πλέον θα δύνανται να πραγματοποιηθούν αγώνες και τις νυχτερινές ώρες. Μέλημά μας είναι η εγκατάσταση οικονομικών λαμπτήρων φωτισμού τύπου LED, σε όλους τους προβολείς».

Παράλληλα ο κ. Μιχαηλάκης, αναφέρθηκε στις εργασίες συντήρησης που έχουν γίνει στα γήπεδα της Μοναχής Ελιάς, όπου έχει γίνει αλλαγή του τάπητα και πλέον είναι ασφαλή και λειτουργικά για τους αθλητές που χρησιμοποιούν τον χώρο.

Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες στη Μ.Ελιά

 

Estrella
Papantonakis Cards