Νέοι… πονοκέφαλοι ενόψει Τρικάλων

Χανιά | 4 Φεβ 2021, 10:30

Τρεις νέοι… πονοκέφαλοι φαίνεται να προστίθενται για τον Αλέκο Βοσνιάδη, έπειτα από το εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας και ενόψει αυτού που ακολουθεί με τα Τρίκαλα (07/02).

Ο Μακεδόνας τεχνικός είδε νωρίς στο παιχνίδι τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο – που βρέθηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα φέτος – να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού για να τον ακολουθήσει στο ημίχρονο ο Βασίλης Ρέντζας, που λόγω ενοχλήσεων είχε αποχωρήσει στο ίδιο χρονικό διάστημα και στο ματς με τον Εργοτέλη απουσιάζοντας από την Ξάνθη.

Το τρίτο πρόβλημα εμφανίστηκε προς το τέλος του αγώνα με την τρίτη αναγκαστική αλλαγή να είναι αυτή του Λούκας Μπραμπίγια. Μένει να φανεί η κατάσταση των παικτών τις επόμενες μέρες και αν θα είναι ετοιμοπόλεμοι για τον κυριακάτικο αγώνα.

Τα Χανιά είχαν στο απουσιολόγιο με τη Δόξα και τον Χρήστο Γρομητσάρη που ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στα πλευρά από το ματς με την Ξάνθη ενώ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του ο Πασχάλης Κάσσος, που όμως μοιάζει δύσκολο να προλάβει το ματς με τον ΑΟΤ.

Ηταν δεδομένο, έπειτα από την πολύμηνη αγωνιστική απραξία και τα συνεχόμενα παιχνίδια, να παρουσιαστούν και τέτοια προβλήματα στην ομάδα, κάτι που σχολίασε στις δηλώσεις του και ο Αλέκος Βοσνιάδης: «Υπάρχουν προβλήματα… Κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό βέβαια θα το έχουν και οι άλλες ομάδες, δεν μπορούμε να το έχουμε μόνο εμείς με παιχνίδια συνεχόμενα, Κυριακή – Τετάρτη – Κυριακή, είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν τεράστια προβλήματα».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad