Νέοι κίνδυνοι για Ολυμπιακό Βόλου και Δόξα Δράμας

Football League | 18 Ιουνίου 2021, 16:44

Τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών για οφειλές σε παλαιούς ποδοσφαιριστές τους αντιμετωπίζουν Ολυμπιακός Βόλου και Δόξα Δράμας.

Στις δύο ομάδες δόθηκε προθεσμία πέντε ημερών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των Αλεξάνδρου Μπακουλάτι (Ολ. Βόλου) και του Τάσου Κρητικού (Δόξα Δράμας).

Η απόφαση είναι η εξής:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Ενεργοποίησε σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου την επιβληθείσα με την 69/2021 απόφαση παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αλέξανδρου Μπακουλάτι κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 44/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποίησε σε βάρος της Δόξας Δράμας την επιβληθείσα με την 90/2021 απόφαση παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αναστασίου Κρητικού κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 74/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad