Νέο ξεκίνημα με στόχο τη νίκη

Χανιά | 27 Φεβρουαρίου 2021, 10:16

Τα Χανιά γυρίζουν σελίδα και με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο τους θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, επιδιώκοντας τη νίκη στο δύσκολο εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό.

Η σέντρα στα Περιβόλια είναι προγραμματισμένη για τις 14:45, με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3 και διαιτητή τον Μαλούτα (Ημαθίας).

Για τη χανιώτικη ομάδα θα απουσιάσουν οι Κάσσος, Τριανταφυλλάκος, ενώ για τον Ιωνικό οι Κονέ, Μουστάκης και Φουρλάνος.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Στην αποστολή των Χανίων βρίσκονται οι εξής: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης Γρομητσάρης, Ζιούλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Σωτηράκος, Ουνγιαλίδης, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Αναστασόπουλος, Πλέγας, Καρτσαμπάς, Γκίνο, Κάρλος, Διαμαντόπουλος, Βασιλόγιαννης, Βρεττός, Μπραμπίγια, Μασένα.

Από την άλλη οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές για τον Δημήτρη Σπανό είναι οι εξής: Αναγνωστόπουλος, Γκίνης, Τσιριγώτης, Κύργιας, Φαζός, Κοτσώνης, Σινγκ, Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Γκοτσούλιας, Νιάσε, Τιεντσέ, Πογκοσιάν, Ρόλε, Πλατέλλας, Μπρίτο, Βλαχομήτρος, Κουϊρουκίδης, Μάναλης, Ματσούκας, Κάστρο.

ΟΙ… ΠΡΩΗΝ

Απέναντι στην πρώην ομάδα του θα βρεθεί ο Ηρακλειώτης αμυντικός Μανώλης Φαζός, που ήταν στα Χανιά τη σεζόν 2018-19, καταγράφοντας 24 επίσημες συμμετοχές. Από τα Χανιά οι παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ιωνικού είναι οι Χρήστος Γρομητσάρης (β’ μισό 2013-14), Δημήτρης Γκίνο (στο α’ μισό της τρέχουσας σεζόν).

14:45 Χανιά-Ιωνικός (ΕΡΤ3)
Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας) – Μάνος (Λάρισας)
4ος διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania