Νέο συμβόλαιο σε Χαντάκια ο Παναιτωλικός

Super League 1 7 Ιουλίου 2017, 16:53

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Δημήτρη Χαντάκια, που με τις εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν προσέλκυσε το ενδιαφέρον "μεγάλων" ομάδων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Χαντάκιας κατέγραψε την τελευταία διετία 27 συμμετοχές στη Super League με τη φανέλα του Παναιτωλικού, ενώ κλήθηκε και στην Εθνική Ελπίδων.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Ο Δημήτρης Χαντάκιας επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Παναιτωλικό υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020. Εντάχθηκε στην ομάδα Κ17 και στη συνέχεια διακρίθηκε στην Κ20, με αποτέλεσμα να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2014. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους κατέγραψε 27 παρουσίες στη Super League, ενώ έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων.

Στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, τόνισε: «Ο Παναιτωλικός με δέχτηκε από μικρή ηλικία στην οικογένειά του και μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σκληρά και να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα. Η πρότασή του να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας, με τιμά ιδιαίτερα και αυξάνει τις υποχρεώσεις μου για να ανταποκριθώ σ’ αυτή. Θα συνεχίσω την προσπάθεια για τη βελτίωσή μου, προκειμένου να βοηθήσω τον Παναιτωλικό να πετύχει τους στόχους του».

Παρελθόν ο Παπουτσογιαννόπουλος

Από την άλλη παρελθόν από την ομάδα του Αγρινίου αποτελεί ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος, που εξέφρασε την επιθυμία να μείνει ελεύθερος. 

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού αναφέρει τα εξής:

Ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να μείνει ελεύθερος αναζητώντας ομάδα στην οποία θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε αγώνες και η επιθυμία του έγινε δεκτή. Ο Παναιτωλικός του έδωσε την ευκαιρία το καλοκαίρι του 2013 να κάνει το βήμα από τα Τμήματα Υποδομής στην επαγγελματική ομάδα, πιστεύοντας στις δυνατότητές του. Διάφορες συγκυρίες δεν του επέτρεψαν να καθιερωθεί στον Παναιτωλικό καταγράφοντας τελικά 28 συμμετοχές στη Super League. Στα 23 χρόνια του και με το ταλέντο που διαθέτει, μπορεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και είμαστε βέβαιοι ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν.

 

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania