Νέο πρόβλημα ο Αποστολόπουλος

Πλατανιάς | 23 Οκτωβρίου 2016, 18:46

Νέο πρόβλημα τραυματισμού εγκυμονεί στον Πλατανιά, με τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο να αναμένεται να υποβληθεί τη Δευτέρα σε μαγνητική, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Ο 25χρονος δεξιός μπακ έγινε ουσιαστικά γι' αυτό το λόγο αλλαγή στον αγώνα με την Ξάνθη, με τον Ντιλαβέρ να παίρνει τη θέση του στο 70ο λεπτό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τώρα, σίγουρα το ενδιαφέρον είναι τι θα μπορούσε να έχει ο Αποστολόπουλος, για τον οποίο το ζήτημα είναι να μπορέσει να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Βέροια, την ερχόμενη Κυριακή. Την Τετάρτη 26 του μήνα ακολουθεί μεν -και προηγείται στο πρόγραμμα- το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αλλά ούτως ή άλλως ο Παράσχος θα χρησιμοποιήσει μια εντελώς διαφορετική 11άδα, άρα δεν υπολογίζεται να είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα παίξουν στο “Καραϊσκάκη” ο Αποστολόπουλος.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το πρόβλημα τραυματισμού του Μανούσου, ο οποίος ουσιαστικά είναι το μεγάλο ερωτηματικό για το ματς στη Βέροια. Το κενό του εξάλλου όπως αποδείχτηκε στο ματς με την Ξάνθη ήταν τεράστιο και είναι μεγάλη υπόθεση να μπορέσει να υπολογίζεται την ερχόμενη Κυριακή.  

Σημειώνεται τέλος ότι επιστρέφει ο Στάθης που εξέτισε την τιμωρία του μετά την άδικη αποβολή στην Τρίπολη. 

Estrella