Νέο πρόβλημα με Μπουρσέλη

Χανιά | 9 Νοεμβρίου 2023, 22:18

Συνεχίζονται τα προβλήματα με τραυματισμούς στα Χανιά με νέο "θύμα" τον Αντ. Μπουρσέλη.

Corgress Stagakis

Ο Ηρακλειώτης μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση που διεξήχθη την Πέμπτη στα Περβόλια, οπότε και δεν κατάφερε να πάρει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα. Επίσης ατομικό συνέχισε ο Ντίας που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ σε ό,τι αφορά τον Τσορνομάς η κατάστασή του βελτιώθηκε, αφού πήρε μέρος στην προπόνηση.

Στα ευχάριστα ότι ο Παναγιώτου ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος, δείχνοντας έτσι ότι αφήνει πίσω τον τραυματισμό του, ακολουθώντας τον Κυρίτση.

Η ενημέρωση από τα Χανιά:

Με προπόνηση στα Περιβόλια συνεχίστηκε σήμερα, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (12/11, 15:00) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, άσκηση κατοχής και μετάβασης και αμυντική τακτική.

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Νίκολας Τσορνομάζ, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Χόρχε Ντίας που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ο Αντώνης Μπουρσέλης που ένιωσε ενοχλήσεις, όπως και ο Φέλιξ Ματάους. Επίσης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Σταύρος Παναγιώτου.

Επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, το πρωί στις 10:30 στα Περιβόλια.

Maladakis
Pneumatikakis_Michalis
GKGoalkeeperAcademy
Votani
Papantonakis Cards
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad