Νέο προπονητικό τιμ ο Κύδων

Σκάκι | 3 Οκτωβρίου 2018, 11:42

Ο Κύδων προχώρησε στην αλλαγή του προπονητικού του τιμ.

Συγκεκριμένα, τη νέα ομάδα του χανιώτικου συλλόγου αποτελούν η Ευανθία Μάκκα, ο Γιάννης Συμεωνίδης, ο Γιώργος Μυλωνάκης και ο Γιώργος Σγουρός. Τα μαθήματα έχουν ήδη ξεκινήσει στις δύο λέσχες του Κύδωνα, στο Εθνικό Στάδιο και στο Κολυμβητήριο.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Η νέα προπονητική σεζόν άρχισε στον Κύδωνα και τα μαθήματα ήδη ξεκίνησαν στις δύο λέσχες του Κύδωνα στο Εθνικό Στάδιο και στο Κολυμβητήριο. Ο σκακιστικός Κύδωνας με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με μια εντελώς ανανεωμένη προπονητική ομάδα!

Τις Ακαδημίες Αρχαρίων και το πρόγραμμα Αθηνά αναλαμβάνει η κα Ευανθία Μάκκα, σκακίστρια με πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο κος Γιάννης Συμεωνίδης είναι παλιός σκακιστής του Κύδωνα και έχει μεγάλη προπονητική και συγγραφική εμπειρία. Θα αναλάβει Αγωνιστικά και Προαγωνιστικά τμήματα καθώς και ενήλικες σκακιστές του Κύδωνα και του ΟΦΣΧ.

Ο κος Γιώργος Μυλωνάκης είναι πολύ γνωστός Χανιώτης προπονητής και σκακιστής που έχει αφήσει θετικότατο δείγμα γραφής σε όποιο σωματείο κι αν δούλεψε στο Ηράκλειο και τα Χανιά. Θα προπονεί και αυτός Αγωνιστικά τμήματα.

Ο επίσης συμπολίτης μας κος Νίκος Σγουρός είναι επίσης έμπειρος προπονητής και αφοσιωμένος δάσκαλος του σκακιού. Θα προπονήσει Προαγωνιστικά τμήματα και τμήματα ενηλίκων. Οι άνθρωποι του σκακιστικού  Κύδωνα και του ΟΦΣΧ καλωσορίζουμε τους τέσσερις προπονητές και τους ευχόμαστε μια καλή σκακιστική χρονιά! Σύντομα θα αναρτηθούν και τα πλήρη βιογραφικά τους».

JoyMachine

Rabona ad