Νέο πόστο για τον Κώτσιο στον ΟΦΗ

Football League 22 Ιουνίου 2017, 13:28

Μπορεί να "κρέμασε" πρόσφατα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον ΟΦΗ ο Ηλίας Κώτσιος, αλλά θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Όμιλο από διαφορετικό πόστο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η διοίκηση του ΟΦΗ πρότεινε στον παλαίμαχο πλέον ποδοσφαιριστή το πόστο του τεχνικού διευθυντή, με τον Κώτσιο να αποδέχεται τη θέση, την οποία στις δηλώσεις του χαρακτήρισε θέση ευθύνης. 

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει τα εξής:

«Μετά από συνάντηση που είχε ο Ηλίας Κώτσιος με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη, συμφώνησαν να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εύχεται στον Ηλία Κώτσιο, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και να συνεχίσει να προσφέρει στον ΟΦΗ με το ήθος, την ψυχή και τον επαγγελματισμό που είχε ως ποδοσφαιριστής.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ο Ηλίας Κώτσιος ανέφερε ότι: 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, την διοίκηση και τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, ώστε να μου αναθέσουν ένα τέτοιο πόστο.

Είναι μια θέση ευθύνης, στην οποία όμως πιστεύω, ότι μπορώ να ανταπεξέλθω.

Με την ίδια σοβαρότητα, που είχα ως ποδοσφαιριστής, θα προσπαθήσω να προσφέρω και από αυτό το πόστο στον ΟΦΗ.

Χαίρομαι που παρέμεινα κοντά στην ομάδα και θα προσπαθήσω και από αυτή τη νέα θέση να τη βοηθήσω να πετύχει το στόχο για την επόμενη χρονιά, που είναι να δούμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards