Νέο πέρασμα από το Ν. Χωριό για τον Ηρακλή

Τιτάν Ηρακλής Νεροκούρου | 9 Απριλίου 2023, 13:20

Ο Ηρακλής Νεροκούρου ξεπέρασε ακόμα ένα εμπόδιο στον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου στη Β' κατηγορία, φεύγοντας για 2η φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες νικητής από το Ν. Χωριό.

Oinolatris

Οι πρωτοπόροι επικράτησαν αυτή τη φορά του Τιτάνα με 5-1, σε ένα ματς που βρέθηκαν με τη σέντρα πίσω στο σκορ.

Ο Ηρακλής με τη νίκη αυτή διατηρεί το προβάδισμα για τον τίτλο, ο δε Τιτάν συνεχίζει να παραμένει χαμηλά και οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μόλις στο 2′ ο Τιτάν πήρε προβάδισμα χάρη στο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μουτσάκης για το 1-0.

Ο Ηρακλής έβγαλε όμως γρήγορη αντίδραση και έφερε το ματς τούμπα μέχρι το ημίχρονο. Αρχικά στο 10′ ο Ανδρέας Παπαδάκης ισοφάρισε σε 1-1.

Η σκυτάλη πέρασε στο Νίκο Πατελάκη που πέτυχε δύο γκολ στη συνέχεια, στο 30′ και στο 40′ για το 1-3.

Τα άλλα δύο γκολ σημειώθηκαν στο φινάλε του αγώνα με τον Γιαννακούρο να σκοράρει επίσης… δις, στο 80′ και το 85′ για το τελικό 1-5.

Διαιτητής: Μπούρδος
Βοηθοί: Κολοκοτρώνης – Κωσταμένα

Tιτάν (Νίκος Καντεράκης): Κότιτσα (85′ Μουσουράκης), Τζομπανάκης, Σπαθαράκης Π., Μουτσάκης, Ματζοράκης, Χριστουλάκης, Αννιτσάκης, Ορφανουδάκης (52′ Σπαθαράκης Α.), Σερανάι Καπλάνης (85′ Μέτα), Μανουσάκης Ι.

Ηρακλής Νερ. (Ανδρέας Παπαδομανωλάκης): Μουτζούρης, Μαθιουδάκης, Κοντόπουλος, Μπολανάκης (30′ Ξενάκης), Παπαδάκης Α. (62′ Αλιγιζάκης), Γιαννολάρης (62′ Καλυκάκης), Μαρκουλάκης, Μυριδάκης (62′ Ξανθουδάκης), Γιαννακούρος, Πατελάκης (77′ Σταθάκης), Παπαδάκης Μ.

Estrella

Rabona ad