Νέο μετάλλιο για τη Σοφία Λιοδάκη

Ποδηλασία | 3 Οκτωβρίου 2020, 21:35

Το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας όμνιουμ πίστας κατέκτησε η Σοφία Λιοδάκη. Έκτος ο Κορτσιδάκης, δέκατος ο Πανηγυράκης.

Η αθλήτρια του Τάλω ΑΝΕΚ Lines κατέλαβε την πρώτη θέση στα δύο από τα τέσσερα αγωνίσματα του Ομνιουμ (σκράτς και πόντους), ενώ ήταν τρίτη στα άλλα δύο (τέμπο και ελιμινέισον) καταλαμβάνοντας εν τέλει το αργυρό μετάλλιο.

Στην κατηγορία των Ανδρών ο Τάλως ΑΝΕΚ συμμετείχε με τον Μιχάλη Κορτσιδάκη και τον Γιάννη Πανηγυράκη, οι οποίοι κατέλαβαν την 6η και 10η θέση αντίστοιχα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών.

Η ενημέρωση του Χανιώτικου συλλόγου αναφέρει σχετικά με την απρουσία των αθλητών του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας όμνιουμ πίστας:

«Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ: Αργυρό μετάλλιο για τη Σοφία Λιοδάκη του Τάλως ΑΝΕΚ LINES. Από τα 4 αγωνίσματα του Όμνιουμ η Σοφία ήταν στην πρώτη θέση στα δύο (σκράτς και πόντους) ενώ ήταν τρίτη στα άλλα δύο (τέμπο και ελιμινέισον) καταλαμβάνοντας στό τέλος της ημέρας το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Όμνιουμ, επιβεβαιώνοντας ότι επανέρχεται δυναμικά μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε. Στην κατηγορία των Ανδρών ο Τάλως ΑΝΕΚ συμμετείχε με τους Μιχάλη Κορτσιδάκη και Γιάννη Πανηγυράκη που κατέλαβαν την 6η και 10η θέση αντίστοιχα.»

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad