Νέο κάλεσμα στον κόσμο: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο γήπεδο για μια νέα επιτυχία»

Χανιά | 14 Φεβρουαρίου 2017, 15:06

Με ανακοίνωσή του ο ΑΟ Χανιά κάνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για στήριξη στην ομάδα, στο σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, που θα γίνει στα Περιβόλια (18/02, 14:30).

«Αγαπάς την πόλη σου; Αγαπάς την ομάδα σου; Αγόρασε ένα εισιτήριο και στήριξέ την» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η χανιώτικη ΠΑΕ, που γνωστοποίησε ότι θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων, σε συνεργασία με τους “Blue Boys”.

Παράλληλα γνωστοποιήθηκε ότι τα εισιτήρια θα τιμώνται 10 και 5 ευρώ και οι κάτοχοι εισιτηρίων των 10 ευρώ θα έχουν δικαίωμα να πάρουν στο γήπεδο τη γυναίκα και το παιδί τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ εν όψει του δύσκολου αγώνα το Σάββατο 18/2/2017 στο γήπεδο των Περιβολίων με τον πρωτοπόρο ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΘΗΝΩΝ, κάνει έκκληση στο φίλαθλο κόσμο της πόλης των Χανίων να παρευρεθεί και να στηρίξει την μεγάλη αυτή προσπάθεια της ιστορικής ομάδας μας δίνοντας βροντερό παρών στο γήπεδο.

Γι αυτό το λόγο η ΠΑΕ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα κυκλοφορήσουν από την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου και θα πωλούνται στα Γραφεία της ΠΑΕ. Τιμή εισιτηρίων 10 και 5 ευρώ.

Επιπλέον, πολύ σημαντικό: Οι κάτοχοι ενός εισιτηρίου 10 ευρώ έχουν το δικαίωμα να πάρουν στο γήπεδο τη γυναίκα τους και το παιδί τους.

Οι δε κάτοχοι κάρτας ανεργίας θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν!!!!

Ακόμα, η ΠΑΕ σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Συνδέσμου των BLUE BOYS θα συστήσει ειδική επιτροπή που θα βγει στην πόλη για προπώληση εισιτηρίων.

Φίλαθλε των Χανίων

ΑΓΑΠΑΣ την πόλη σου

ΑΓΑΠΑΣ την ομάδα σου

αγόρασε ένα εισιτήριο και στήριξε την.

Το Σάββατο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο γήπεδο για μια νέα επιτυχία.

Εκ της ΠΑΕ

 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad