Νεντίδης: Πίκρα, αγανάκτηση, προδοσία!

Football League | 20 Φεβρουαρίου 2017, 21:20

Απογοητευμένος δηλώνει ο Νίκος Νεντίδης για την απόλυσή του από τον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα. «Αισθάνομαι μια… μαχαιριά και μια προδοσία», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Νεντίδη που υπενθυμίζεται ότι έχει τον Αγρ. Αστέρα στην 4η θέση της βαθμολογίας της Φούτμπολ Λιγκ είναι οι εξής:

«Αισθάνομαι… πίκρα, αγανάκτηση και προδοσία. Ήρθα στο γήπεδο και μου ανακοινώθηκε πως ο ιδιοκτήτης θέλει να τελειώσει η συνεργασία μας με την ομάδα. Το λόγο δεν μου τον είπε κανείς. Για τον λόγο που έφυγε: «Δεν έχω ιδέα γιατί έφυγα! Η ομάδα πήγαινε πολύ καλά, είναι τέταρτη και όλοι μας έλεγαν συγχαρητήρια. Αισθάνομαι μια… μαχαιριά και μια προδοσία. Οι παίκτες μου είπαν πως θέλουν να στείλουν μια αντιπροσωπεία στον ιδιοκτήτη της ομάδας για να μείνω. Υπάρχει ένα φοβερό δέσιμο».

Για τον γιο του ιδιοκτήτη της ομάδας: «Αν ήταν ισάξιος ο ποδοσφαιριστής και άξιζε να παίξει, θα έπαιζε. Πήρε τις ευκαιρίες του και βελτιώσαμε τον παίκτη. Κάναμε την προσπάθεια και βελτιώσαμε όλα τα παιδιά. Δεν είναι το θέμα ο Ντίνος και δεν νομίζω πως είναι αυτός ο λόγος που έφυγα. Αν είναι αυτός ο λόγος, είναι ανάξιο σχολιασμού αυτό. Βρεθήκαμε με 20 παιδιά και κάναμε πολύ καλή δουλειά και δημιουργήσαμε ένα οικογενειακό κλίμα».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad