Νεντίδης: Γι’ αυτό δεν είχα έρθει στα Χανιά

Χανιά | 6 Νοεμβρίου 2016, 23:41

Ο Νίκος Νεντίδης ρωτήθηκε για μια... παλιά ιστορία, όταν πριν από μερικά χρόνια επρόκειτο ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Χανιά.

Ο νυν τεχνικός του Αγρ. Αστέρα είχε έρθει για όσους θυμούνται στα Χανιά αποτελώντας προσωπική επιλογή του Παντελή Ευθυμάκη προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟΧ, αλλά τελικά αυτό το “φλερτ” δεν μπόρεσε να καταλήξει σε… γάμο. Περισσότερα από τότε δεν έχουν γίνει γνωστά και γι’ αυτό το λόγο και με την ευκαιρία που παρουσιάστηκε, ο κ. Νεντίδης ρωτήθηκε για το θέμα αυτό, απαντώντας τα εξής: «Πράγματι είχα έρθει και είχα συζητήσει για να αναλάβω τα Χανιά. Απλά, δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία, δεν υπήρχε κάποιο άλλο θέμα. Τότε δεν θυμάμαι ποιος ήταν… Ηταν μια ομάδα μάλλον ανθρώπων που ήθελαν να ηγηθούν της ομάδας. Δεν καταλήξαμε σε συμφωνία και γι’ αυτό το λόγο δεν έγινε».

Επίσης, ο Νίκος Νεντίδης ρωτήθηκε και για το αν περίμενε να έχει ένα τόσο εύκολο έργο η ομάδα του απέναντι στον ΑΟΧ και απάντησε ως εξής: «Επειδή ξέρω τον συνάδελφο, ότι παρακολουθεί και είναι έμπειρος, είχα πει στους παίκτες μου, μην ξεγελιέστε δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι γιατί αν εξαιρεθεί το ματς στη Σπάρτη που είχαμε δει την ομάδα, εκεί δέχτηκε ένα γκολ στα πρώτα γκολ και μετά -όπως για όλες τις ομάδες- τα πράγματα δυσκολεύουν. Δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε ένα εύκολο παιχνίδι, είχα προειδοποιήσει τους παίκτες μου, το είχαμε συζητήσει. Συνήθως κιόλας υπάρχει κίνδυνος μετά από μια καλή νίκη, με καλή εμφάνιση και επί μιας ομάδας που, λογικά, θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα (Τρίκαλα), εφησυχασμού και ένα “ψήλωμα”. Αυτό το πληρώνεις στο ποδόσφαιρο. Ευτυχώς, δεν το πληρώσαμε», είπε.

Estrella
/psiloritischania