Νέες προσθήκες στον Ηρόδοτο

Γ' Εθνική | 8 Απριλίου 2021, 19:56

Η προσπάθεια του Ηροδότου στην επανέναρξη της Γ' Εθνικής θα ενισχυθεί (και) από τους Μιχάλη Βλαχάβα, Αντώνη Μπουγά, Δημήτρη Μυρτέλι.

Πρόκειται για τρεις ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες του Ηροδότου κι έφθασε η στιγμή να λάβουν το “βάπτισμα” και με την ανδρική ομάδα. Η ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού αναφέρει σχετικά:

«Tριπλή ενίσχυση με Βλαχάβα, Μπουγά και Μυρτέλι! Με χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη στο ρόστερ του Ηροδότου τρία δικά μας παιδιά. Ο λόγος για τον Μιχάλη Βλαχάβα, τον Αντώνη Μπουγά και τον Δημήτρη Μυρτέλι.

Ξεκίνησαν από τις ακαδημίες του Ηροδότου και συνέχισαν με συμμετοχές και παρουσίες στις θυγατρικές ομάδες του συλλόγου. Το ταλέντο, η δουλειά και η προσπάθεια τους οδηγούν στο επόμενο σκαλοπάτι της ποδοσφαιρικής τους ζωής, να φορέσουν την φανέλα της μεγάλης ομάδας του συλλόγου μας.

Γνωρίζουμε την καλή δουλειά που γίνεται στις ομάδες των Ελπίδων μας και των Νέων μας και από τους κυριότερους στόχους της διοίκησης είναι η μεγάλη ομάδα να στελεχώνεται συνέχεια και με όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από τις υποδομές μας.

Μιχάλη, Αντώνη και Δημήτρη ευχόμαστε καλή αρχή στην μεγάλη ομάδα, να έχετε πάνω απ’ όλα υγεία, η παρουσία σας και η εμπειρία που αποκομίζετε είναι σίγουρο ότι μόνο κέρδη θα σας φέρει. Όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Ηρόδοτο στην επίτευξη των στόχων μας.»

Estrella
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad