Νέες εργασίες βελτίωσης στις Μουρνιές

Μινώταυρος | 29 Δεκεμβρίου 2022, 18:12

Σε νέες βελτιώσεις στο γήπεδο των Μουρνιών προέβη η διοίκηση του Μινωταύρου.

Oinolatris

Αυτή τη φορά επισκευάστηκε το πεσμένο δίχτυ στις εγκαταστάσεις του 5×5 ενώ αντικαταστάθηκε το φθαρμένο δίχτυ που βρίσκεται στη νότια πλευρά.

«Πλέον έπεται η υλοποίηση των δεσμεύσεων από πλευράς Αντιπεριφέρειας και Δήμου Χανίων στις εξωτερικές περιφράξεις και τον φωτισμό ώστε το μοναδικό  αδειοδοτημένο -πλην Περιβολίων- γήπεδο του Δήμου Χανίων να καταστεί στολίδι», τονίζεται στην ανακοίνωση του Μιννώταυρου.

Η ανακοίνωση από το σύλλογο έχει ως εξής:

Συντηρήσεων και βελτιώσεων συνέχεια…

Μετά τις παρεμβάσεις στ’ αποδυτήρια, τα στατικά των κερκίδων, τις στεγανοποιήσεις και επισκευές των λοιπών υποδομών ήρθε η ώρα να παρέμβουμε στις περιφράξεις του γηπέδου μας.

Ετσι, μετά από 2 χρόνια covid και… αδράνειας επισκευάστηκε το πεσμένο δίχτυ στις εγκαταστάσεις του 5×5 στο γήπεδό μας ενώ αντικαταστάθηκε το φθαρμένο δίχτυ στη νότια πλευρά (διαστάσεων 60×6).

Πλέον έπεται η υλοποίηση των δεσμεύσεων από πλευράς Αντιπεριφέρειας και Δήμου Χανίων στις εξωτερικές περιφράξεις και τον φωτισμό ώστε το μοναδικό  αδειοδοτημένο -πλην Περιβολίων- γήπεδο του Δήμου Χανίων να καταστεί στολίδι.

Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις, Got it, Δημιουργική, Ακμή Μπετόν, αρτοποιεία Κουνδουράκη, Pro Paint για τις χορηγίες σε υλικά και εργασίες.

Οπως είναι γνωστό το γήπεδο Μουρνιών χρησιμοποιείται εκτός απ’ τον Μινώταυρο, την Ακαδημία και τους Νέους Μινωταύρου και από τα σωματεία της Ιωνίας, του Ποσειδώνα Ladies ενώ θα είναι η έδρα των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Χανίων.

Estrella

Rabona ad