Νέες επιθεωρήσεις για το ευρωπαϊκό του taekwondo

Πολεμικές Τέχνες | 14 Ιουνίου 2021, 15:41

Συνεχίζονται οι επιθεωρήσεις από τα κλιμάκια της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Taekwondo εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον προσεχή Οκτώβριο στο Ηράκλειο.

Αυτή τη φορά, οι Ευρωπαίοι παράγοντες επιθεώρησαν τη Δευτέρα (14/6) το κλειστό “Δύο Αοράκια” και τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.

Το δελτίο Τύπου από τους διοργανωτές αναφέρει τα εξής:

Απόλυτα ικανοποιημένοι δήλωσαν οι παράγοντες της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Taekwondo ITF που επιθεώρησαν τη Δευτέρα (14/6) το Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου “Δύο Αοράκια”, όσο και τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις ενόψει της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ηράκλειο από 26 έως 31 Οκτωβρίου 2021.

Τα μέλη της Επιτροπής αγώνων της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Τaekwondo ITF, ο Τσέχος Γιαν Λαμπικ και ο Κύπριος, Λευτέρης Πολυδώρου, εντυπωσιάστηκαν από το στάδιο στα “Δύο Αοράκια”, το οποίο επιθεώρησαν με τη βοήθεια του υπευθύνου Δημήτρη Τσιράκη και με τη συνοδεία του προέδρου της Οργανωτικής επιτροπής της Αθλητικής ομοσπονδίας Ελλάδος Τaekwondo ITF, Αναστάσιου Βαλασιάδη και του ειδικού συνεργάτη της ομοσπονδίας σε θέματα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, Ηλία Τζανίδη.

«Το στάδιο είναι υψηλών προδιαγραφών και χαιρόμαστε που θα γίνουν εδώ οι αγώνες. Μακάρι τον Οκτώβριο να έχει βελτιωθεί η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού και να έχουμε θεατές στις κερκίδες» τόνισε ο κ. Γιαν Λάμπικ ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε στις δηλώσεις του και ο κ. Πολυδώρου:

«Το στάδιο είναι εξαιρετικό. Τα ξενοδοχεία υψηλού επιπέδου. Η κρητική φιλοξενία μοναδική και όλα αυτά μας κάνουν να πιστεύουμε ότι το Ηράκλειο θα διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Rabona ad