Νέες δηλώσεις Γκούμα στο Ηράκλειο: Μας στοίχισε η κούραση του Κυπέλλου

Χανιά | 3 Μαρτίου 2017, 18:04

Λόγω της επιστροφής του στο Ηράκλειο και το "Γεντί Κουλέ" ως αντίπαλος του ΟΦΗ ο Γιάννης Γκούμας… μονοπώλησε το ενδιαφέρον των αθλητικών συντακτών της πόλης κι έτσι μετά τον "Athletic Radio 104,2" παραχώρησε δηλώσεις και στον "ΣΚΑΪ ΚΡΗΤΗΣ 92,1".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η κουβέντα επικεντρώθηκε περισσότερο στον ΟΦΗ, αλλά αναφορικά με τον Κισσαμικό τόνισε ότι στην ομάδα στοίχισε η κούραση του Κυπέλλου και γι’ αυτό δεν έχει την πορεία που πολλοί περίμεναν.

Αναλυτικά τα σημαντικότερα κομμάτια της συνέντευξης:

Για τα συναισθήματά του που επέστρεψε στο “Γεντί Κουλέ”:  «Ανεκτίμητα! Ζήσαμε μεγάλες στιγμές πέρσι με την ομάδα. Καταφέραμε και ανεβάσαμε την ομάδα στην Β’ Εθνική. Μπαίνοντας στο Γεντί Κουλέ, νοιώθεις πάντα κάτι παραπάνω από τα άλλα γήπεδα».

Για το πώς “είδε” το παιχνίδι ΟΦΗ-Κισσαμικός: «Δεχθήκαμε ένα γκολ στο 45+1′ και αυτό άλλαξε όλη την ψυχολογία της ομάδας. Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που είχε και πήρε τους τρεις βαθμούς. Νομίζω ότι το γκολ που δεχθήκαμε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έκρινε και το παιχνίδι. Θα μπαίναμε και εμείς με άλλη ψυχολογία στο δεύτερο ημίχρονο, αν είχαμε κρατήσει το μηδέν. Μας στοίχισε πολύ αυτό το γκολ».

Για το πώς “είδε” τον ΟΦΗ: «Τον περίμενα καλύτερο σε σχέση με άλλα παιχνίδια, που τον είχα δει. Ίσως το παιχνίδι να ήταν τέτοιο».

Για το αν μπορεί να κάνει την ανατροπή ο ΟΦΗ και να πάρει την άνοδο, όπως έκαναν πέρσι αυτός και οι συμπαίκτες του τότε στην ομάδα:  «Μην ξεγελιόμαστε. Η φανέλα του ΟΦΗ έχει μεγάλη πίεση. Η φανέλα είναι βαριά. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ μπορεί να τα καταφέρει. Αν είναι σοβαρός σε κάθε παιχνίδι και κοιτάζει κάθε ματς ξεχωριστά. Πιστεύω ναι. Ότι ο ΟΦΗ μπορεί να τα καταφέρει και να καλύψει αυτήν τη μεγάλη διαφορά, που έχει. Έτσι πιστεύω. Και πέρσι η διαφορά ήταν μεγάλη, αλλά τα καταφέραμε. Είναι άλλη κατηγορία, αλλά και πάλι δεν αλλάζει κάτι. Κάποια στιγμή πιστεύω ότι οι ομάδες που είναι μπροστά θα κάνουν και αυτές το στραβοπάτημα τους. Αρκεί ο ΟΦΗ να είναι σοβαρός και να μην έχει απώλειες».

Για τη “μάχη” της ανόδου:  «Οι τέσσερις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει θα διεκδικήσουν την άνοδο. Για μένα δεν λέει κάτι η διαφορά. Με ένα-δυο στραβοπατήματα, αλλάζει η κατάσταση. Πιστεύω ότι αυτές οι τέσσερις ομάδες θα πάνε μέχρι το τέλος, για τις δυο θέσεις».

Για τον Κισσαμικό: «Μια χαρά είναι όλα. Ίσως έπρεπε να έχουμε κάποιους βαθμούς ακόμη. Είχαμε και το Κύπελλο, παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή και μας στοίχισε η κούραση. Πιστεύω όμως ότι θα τα καταφέρουμε. Υπάρχει ανταγωνισμός και στις θέσεις της σωτηρίας.

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θέλουμε τη νίκη. Πιστεύω ότι θα κριθεί στη δύναμη. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό, γιατί το χρειαζόμαστε για τους στόχους μας».

 

karta antonis garden
/psiloritischania