Νέα βαριά ήττα! 3-0 από την Λαμία

Α.Ο. Χανιά | 17 Ιανουαρίου 2016, 21:21

Ένας προβληματικός Α.Ο.Χανιά δεν κατάφερε να σταθεί όρθιος στην Λαμία, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από τη "διψασμένη" για νίκη, τοπική ομάδα. 3-0 κέρδισαν οι γηπεδούχοι έναν πολύ κακό ΑΟΧ. "Θύτες" οι πρώην Καραγιάννης και Καραλής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 

Το ανησυχητικό για τον ΑΟΧ ήταν ότι δεν απείλησε σχεδόν καθόλου, την εστία της Λαμίας. Υπάρχει η δικαιολογία της απουσίας των Γκέσιου και Μασάδο, αλλά αυτό δεν αποτελεί τη βάση του προβλήματος, που θα πρέπει να εστιαστεί αλλού…

Τα γκολ…

Η Λαμία προηγήθηκε νωρίς, με αφισβητούμενο πέναλτι (από χέρι μάλλον ακούσιο του Διαμαντόπουλου). Το εκτέλεσε ο Πίντο στο 16′ για να κάνει το 1-0. 

Ο ΑΟΧ δεν έβγαλε αντίδραση, η Λαμία διαχειρίστηκε όπως ήθελε το υπέρ της προβάδισμα και μπήκε δυνατά στην επανάληψη. Στο 52′, ο Πίντο κλέβει από τον Μπριλάκη από τα αριστερά και βγάζει τη σέντρα, ο Σιατραβάνης από το ύψος του πέναλτι δίνει σε Καραγιάννη, σουτ η μπάλα σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο πρώην παίκτης του ΑΟΧ θα κάνει από κοντά την κεφαλιά και αυτή τη φορά κάνει το 2-0.

Στο 77′, ο Καραλής έδωσε τη χαριστική βολή στον ΑΟΧ για το 3-0, μετά από προσπάθεια του Μπαλού.

Ο ΑΟΧ είναι γεγονός ότι είναι άρρωστος και μάλιστα, βαριά! Απαιτούνται σημαντικές “επεμβάσεις” ώστε να …σωθεί η παρτίδα για φέτος…

Διαιτητής: Βρέσκας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Τσιαμπάσης (Κοζάνης), Δεμερτζής (Πέλλας)
Τέταρτος: Κοσικίδης (Αθηνών)

ΛΑΜΙΑ (Δ.ΣΠΑΝΟΣ): Πίτκας, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου, Κοτσώνης, Λεάντρο, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης (69′ Μπαλού), Τζόκιτς, Μίλιεβιτς (83′ Μπουλούλης), Σιατραβανης (75′ Καραλής), Πίντο.

Α.Ο.ΧΑΝΙΑ (Γ.ΛΥΡΩΝΗΣ): Πρίφτης, Καρτσαμπάς (59′ Καμινιώτης), Διαμαντόπουλος, Μπριλάκης, Παγώνης, Ιωαννίδης, Ρίκκα, Μπουζούκης, Σάντερσον(86′ Φυντικάκης), Δεινόπαπας (83′ Μ.Α.Νύκταρης), Τσούτσης.

Estrella
Papantonakis Cards