Νέα τέρματα πόλο στο κολυμβητήριο – Ευχαριστεί ο ΝΟΧ

Πόλο 24 Φεβρουαρίου 2021, 21:56

Με νέα τέρματα για τις ανάγκες του τμήματος υδατοσφαίρισης (πόλο) του Ναυτικού Ομίλου Χανίων τροφοδοτείται το κολυμβητήριο Χανίων.

Η αγορά του σχετικού εξοπλισμού όπου επιπλέον συμπεριλαμβάνεται και η προμήθεια δύο χρονομέτρων έγινε από την Περιφέρεια Κρήτης.

Να σημειωθεί πως η προσπάθεια ειδικότερα από τον σύλλογο γονέων του τμήματος υδατοσφαίρισης ήταν καθοριστική, καθώς ουσιαστικά χάρη σε δικές του πρωτοβουλίες μερίμνησε ούτως ώστε μέσω της διοίκησης του ΕΑΚ Χανίων να γίνει το αίτημα προς την Περιφέρεια και από ‘κει και πέρα να δρομολογηθεί η αγορά του εξοπλισμού.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων δίνει, λοιπόν, σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση στη δημοσιότητα όπου εκτός της Περιφέρειας και του αρμοδίου Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νικόλαου Καλογερή, ευχαριστεί τον σύλλογο γονέων υδατοσφαίρισης και τη διοίκηση του ΕΑΚ.

Αναλυτικότερα:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί την Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτρα την Αντιπεριφέρεια Χανίων και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη, Νικόλαο Καλογερή, για την αγορά δύο ζευγών τερμάτων υδατοσφαίρισης που έχουν τοποθετηθεί ήδη στο κολυμβητήριο Χανίων.

Ευχαριστούμε όλους όσοι εργάστηκαν προς αυτή την κατεύθυνση για την αγορά του συγκεκριμένου εξοπλισμού που είναι απαραίτητος για την προπόνηση των αθλητών υδατοσφαίρισης και ειδικότερα τον σύλλογο γονέων υδατοσφαίρισης του ΝΟΧ, η συνδρομή του οποίου ήταν πολύ σημαντική προκειμένου να τοποθετηθούν τα τέρματα στο κολυμβητήριο.

Επίσης, ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο νέος εξοπλισμός περιλαμβάνει και την παραλαβή εντός των ημερών και δύο νέων χρονομέτρων.

karta antonis garden